Aleksandra Đ. (18) unakažena je po nosu, glavi i vratu, kada je Ela A. iz tog grada iz čista mira nasrnula na nju usred noćnog kluba i isjekla je staklenom čašom.

Aleksandrina drugarica tvrdi da je Ela odranije poznata policiji kao nasilna, da već ima dosije, a njena majka je sudija i navodno godinama prikriva sve njene ispade. Incident se dogodilo prije 10 dana u noćnom klubu „Bonami“ u Prijepolju, u koji su obje djevojke izašle u provod.

– Ela je cijelo veče posmatrala Aleksandru. Bila je krajnje neprijatna, zbog čega je Aleksandra odlučila da je pitala zbog čega je uporno gleda i da li postoji neki problem. Međutim, Ela je iz čista mira razbila staklenu vinsku čašu i isjekla je po licu i vratu. To joj nije bilo dovoljno, pa je tom istom čašom počela da je udara po glavi. Djevojka je maltene ostala bez pola nosa. Moraće da ide u Beograd na estetsku operaciju zbog groznih ožiljaka – kaže Aleksandrina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti, pošto živi u istom gradu s nasilnicom.

Aleksandra je, prema riječima sagovornice, uspjela samo da odgurne nasilnicu.

– Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je Aleksandru prevezla kod hirurga gde joj je rasjekotina na nosu i licu ušivena – navodi izvor blizak porodici i otkriva šokantne detalje iz Hitne pomoći.

Izvor: ALO