Na repertoaru kina “Kozara” od 5. do 11. marta nalaze se filmovi: Izvan igre i 4 ruže

Izvan igre

Termin – od 05.-11.03. u 20.30

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 108 minuta

Žanr – drama

Originalni naziv filma – The Way Back

Uloge –  Ben Affleck, Janina Gavankar, Hayes MacArthur

Režija – Gavin O’Connor

Jack Cunningham (Affleck) bio je perspektivna sportska nada svog košarkaškog kluba, no nakon što ga je život odveo u drugom smjeru, njegove snove zamijenio je alkohol. Rastavljen, bez stalnog posla i s traumom gubitka djeteta, Jack se vraća u svoj rodni grad gdje dobija ponudu da bude košarkaški trener u svom bivšem klubu. Jack prihvata posao i preuzima tim koji se nalazi na dnu ljestvice. Dok njegove trenerske vještine od kluba naprave pravu sportsku senzaciju, Jack sve više tone u vlastite poroke.

4 ruže

Termin – od 05.-11.03. u 20.30

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 100 minuta

Žanr – drama

Uloge –  Srđan Todorović, Dragan Jovanović, Sonja Kolačarić, Nada Macanković

Režija – Vasilije Nikitović

Šule u Beograd dolazi iz provincije, i već prvog dana uz posao osiguranja u lokalnom klubu, dobija nadimak Tarzan. U želji da bude dio gradske ekipe, on postaje “momak za sve”. Ispunjava svaki zahtjev nadređenih, a ne odbija ni poslove s one strane zakona. Čitav njegov život vrti se oko lokala u kome će upoznati galeriju autentičnih gradskih likova.

Kada na beogradske ulice padne noć, klub „Četiri ruže“ otvoriće svoja vrata.

Svaka noć u klubu pamtiće se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promijeniti živote.

prijedor24h