Svaki znak Zodijaka ima specifične super moći kada je seks u pitanju, a evo i koje

Iako određeni horoskopski znaci imaju reputaciju da su “bolji u krevetu” od drugih, to ne znači da svaki znak nema posebne veštine i talente u umetnosti zavođenja. Ono što je super stvar je to, da možete da preuzmete svaku od ovih super moći, kako bi unapredili svoje postojeće.

Pogledajmo koje to seksi talente ima svaki znak horoskopa:

Ovan: Hrabar i vatren

Nad Ovnom vlada Mars, planeta želja, i Ovan je taj koji preuzima inicijativu u spavaćoj sobi. Ovnovi su vatreni i uvek spremni za akciju, i oni su ti koji će vas odvesti u vrtlog strasti.

Bik: Nežan i odmeren

Bik poseduje izdržljivost, a vaš ljubavik Bik voli da aktivira sva čula za maskimalno uživanje. Zasmilite sveće, svilenu posteljinu, puno erotskih dodira i seks u predivnom ambijentu.

Blizanci: Mentalni gimnastičari

Blizanci se bave fantazijama. Bez obzira da li vam šalju eksplicitne seksi poruke na poslu ili vam šapuću „prljave“ reči na uvo, oni će svojim mentalnim pokretanjem fantazija i testiranjem granica mašte pokrenuti lavinu uzbuđenja u spavaćoj sobi, navodi Cosmopolitan.

Rak: Intuitivni um

Čak i ako je u pitanju prvi susret ili neobavezna veza, sa Rakom ćete se prisno povezati. Zbog njihove intutitvne prirode možete da pomislite da vam čita misli dok vam pruža zadovoljstvo u predigri.

Lav: Glamur filmskih zvezda

Lavovima vlada Sunce, a kada postanete intimni sa Lavom, osećaćete se kao zvezda. Kućni video, seksi fotografije, seksi donje rublje i odlično osvetljenje se ne dovode u pitanje.

Devica: Boginja

Nemojte dozvoliti da vas izraz „devica“ zavara. Budući da Devicom vlada Merkur, planeta uma i komunikacije, to znači da Device mogu da smisle neke prilično složene fantazije, upakovane u precizno skrojeni scenario sa vatreno „prljavim“ razgovorom.

Seks, stopala

Foto: pixabay.com

Vaga: Umetnik zavođenja

Za Vage, kojima vlada Venera, seks je umetnost, a predigra je jednako kreativna, kao i glavni deo. Vage su orjentisane na ravnotežu i svestrane su u spavaćoj sobi, što znači da ćete isprobati i dominaciju i predavanje.

Škorpija: Erotski mag

Škorpije su poznate po svojoj seksualnoj spretnosti, a vođenje ljubavi sa Škorpijom može da se oseti kao novo, duboko i nevaljalo iskustvo, koje ćete satima posle vrteti u glavi.  Oni se ne boje novih iskustava i vole uzbuđenja sa naznakom tajnosti.

Strelac: Do beskraja i dalje

Vođenje ljubavi sa Strelcem je putovanje, a ne stizanje na odredište, i to novo, uzbudljivo i divlje. Strelci su poznati po eksperimentalnoj i avanturističkoj prirodi, pa su skloni tome da probaju nove stvari sa svojim partnerom.

Jarac: Vladar

Profesionalci na ulici, gospodari u krevetu, Jarčevi vole da šefuju u kancelariji i u spavaćoj sobi, komandujući i angažujući svog ljubavnika (ili ljubavnicu) u moćnoj i dinamičnoj igri u krevetu.

Vodolija: Trendseter

Vodolije razmišljaju izvan ustaljenih okvira i odlučuju se za vosokotehnološke seksi igračke i uređaje. Oni pružaju nova iskustva i osećaj da cela stvar izgleda kao vreli naučni eksperiment.

Ribe: Poezija u pokretu

Vođenje ljubavi sa Ribama izgleda poput poezije, sa nežnom predigrom. Ribe vole da se prepuste reci uživanja. Zamislite seks pod tušem, u toploj kupki ili u okeanu.

Izvor: Telegraf