U eksploziji koja se sinoć desila u Solunskoj ulicu u Banjaluci oštećena je garaža i stari automobil, potvrđeno je za Srpskainfo u policiji.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli rekli su da je do eksplozije došlo oko 22.45 časova. Na mjestu događaja još se nalazi policija i da je u toku uviđaj.

– Na licu mjesta utvrđeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih nepoznatu eksplozivnu napravu postavio na vrata od garaže vlašništvo oštećenog usljed čije detonacije je došlo do oštećenja i automobila oštećenog – rekli su u policiji.

Policijski službenici Policijske uprave Banjalika izvršili su blokadu prostora i preduzimaju sve istražne i operativne radnje na otkrivanju izvršioca krivičnog djela. U toku je uviđaj na licu mjesta krivičnog djela.

Komšije pričaju da su čuli eksploziju, koja ih je sve uznemirila. Kažu da poznaju vlasnika kuće, al ne žele za sada pričati o njemu.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičom djelu izazivanje opšte opasnosti te da se nastavi rad na otkrivanju izvršioca krivičnog djela.

Srpskainfo