Crne Gore neće biti ukoliko Srbi ne budu imali sva svoja prava u Crnoj Gori, kaže predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević.

– Crnoj Gori prijeti kantonizacija, federalizacija, ili nešto još gore u što sve ovo može da se izrodi. Zato Milo Đukanoviću, još dok imaš vremena, još dok si svjestan nemoj da dozvoliš krvoproliće u Crnoj Gori zbog tvog ostajanja na vlasti i zbog tvog fašističkog odnosa prema vjernicima u Crnoj Gori. Zato ti šaljem jasnu poruku – moraš se što prije povući – rekao je Knežević.

– Moraš se što prije odrediti prije nego što se narod odredi prema tebi, a mislim da će ti onda biti kasno. Onda ćeš završiti kao što su završili svi diktatori. Apelujem na sve, bolje je da što prije shvatite da na miran način dovedemo i kroz izbore i kroz tehničku vladu Crnu Goru u mirnu vodu. Bolje je to nego da kroz međusobne sukobe rješavamo budućnost Crne Gore. Apelujem na sve ljude u DPS da se otrijezne i da shvate da je Milu Đukanoviću došao kraj, da je to jedan komunistički diktator koji više od 30 godina vlada Crnom Gorom. Shvatite da mu je istekao rok kao što tok istekne staroj konzervi iz ratnih rezervi – rekao je Knežević.

Kada je riječ o izborima u Tivtu, on je apelovao da niko od opozicije ne izlazi na te izbore, jer su oni unarijed izgubljeni.

– Moj je apel za sve one koji su u Tivtu, da niko ne izlaze izbore u Tivtu! I samo od toga može imati korist Milo Đukanović – rekao je on.

Izvor: B92/borba.me