Ovo nikome neće biti jednostavan dan kada je reč o emocijama i odnosu sa partnerom…

OVAN

Iako će danas malo toga ići po vašim planovima, nemate razloga za nerviranje. Samo se pripremite da ćete verovatno morati svaku situaciju da odradite po dva puta. Emotivni partner jeste zahtevan, ali danas vam to ne smeta, naprotiv – samo vam je simpatično.

BIK

Danas baš I niste u nekom fazonu I zaista vam teško pada sve ono što morate da uradite. U stvari, ljudi vas smaraju jer su zahtevni I ne dozvoljavaju vam da imate malo svog mira. Previše ste emotivni, a voljene osobe ni na vidiku – brine neke svoje brige I ne haje mnogo za vas.

BLIZANCI

Nešto vam je teže da danas izađete na kraj sa svojim poslovnim obavezama, jer ste neorganizovani I ne možete da se fokusirate. Vaša pažnja I razmišljanja rasuti su na više strana. Osećate nezadovoljstvo zbog sporog odvijanja nekih situacija sa emotivnim partnerom.

RAK

Prilično ste osetljivi, pa sve možete shvatati kao kritiku ili kao nezadovoljstvo drugih vašim radom. Ne preterujte, saberite se malo. Promenljiva raspoloženja kada je voljena osoba u pitanju – čas vam je potrebno njeno prisustvo, čas ćete biti sumnjičavi i ljubomorni.

LAV

Danas možete biti zabrinuti zbog finansijske obaveze koja je došla na naplatu. Pokušajte da se pozajmite kod prijatelja, jer je malo verovatno da će očekivani prilivi danas doći. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali to ne želite da pokažete već se povlačite u sebe.

DEVICA

Dosta vas opterećuju komentari ili postupci osobe sa kojom ste u ovim danima primorani da sarađujete. Pokušajte da ne reagujete I da se usmerite na svoje obaveze. Ukoliko ste u proteklim danima napravili propust prema voljenoj osobi, pokušaćete da se opravdate I približite joj se.

VAGA

Posvećeni ste obavezama, ali koliko god se trudili da sve privedete kraju na vreme, stalno se pojavljuju neke dodatne sitnice koje morate rešavati. Pomalo vam je već svega preko glave. U emotivnom segmentu – mnogo očekujete, a malo pružate. Nećete moći da funkcionišete na taj način.

ŠKORPIJA

Vi ste u solidnom raspoloženju I fokusirani na svoje obaveze, ali oni sa kojima sarađujete vam odvlače pažnju I jednim delom vas ometaju. U popodnevnim satima je moguć romantičan susret sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, ovo vreme iskoristite da pojačate komunikaciju sa simpatijom.

STRELAC

Usredsredili ste se na svoje obaveze I trudite se da ih privedete kraju, mada su vam povremeno misli na nekoj dvadesetoj strani. U suštini pritiska vas emotivna situacija I trenutno ne možete da pronađete rešenje za neka pitanja. Ne žurite, bolje razmislite još malo.

JARAC

Snalazite se kako znate i umete sa gomilom papirologije ili dokumentacije koja se baš danas mora arhivirati ili poslati. Definitivno vam neće biti lako, jer niste skoncentrisani, pa se potrudite da ne napravite neku grešku. Vi i voljena osoba se danas ne razumete.

VODOLIJA

Trudite se da održite korektan odnos sa poslovnim saradnikom, a u suštini ste verovatno vrlo sumnjičavi prema njegovim obećanjima ili predlozima. Pustite da vidite kako će se ovo odvijati, ne žurite. Promene raspoloženja tokom celog dana kada je emotivni partner u pitanju.

RIBE

Čini vam se da se previše očekuje od vas I da nećete moći da ispunite očekivanja drugih. Ne opterećujte se ovim, već uradite sve ono što je do vas da situacije proteknu kako treba. Vrlo emotivno intenzivan dan koji ne biste trebali da provedete sami.

Izvor: Prva.rs