Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prijedor Milan Tubin izjavio je danas da nije prijetio direktoru Informativno-poslovnog centra /IPC/ “Kozarski vjesnik” Zoranu Sovilju, što može da garantuje, potpiše i dokaže.
“Imate to što sam ja pisao na svom ličnom `Fejsbuk` profilu, to možete pročitati. Svaka riječ stoji koju sam napisao i to je jedini vid komunikacije. Apsolutno stojim čvrsto iza toga da nijedan moj čovjek nije ništa imao sa tim”, rekao je Tubin na konferenciji za novinare u Prijedoru.

Tubin, koji je i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, naveo je da Sovilj, kako kaže, “izmišlja, da je kriminalac i da mora shvatiti da ga ljudi tako gledaju”.

“To što je neko pisao, ja to ne mogu zaustaviti. Meni je žao i to ne podržavam. Ne treba da prijeti niko nikom. Moramo da se borimo demokratski, kao što ću se ja boriti da on bude smijenjen jer ne zaslužuje da bude direktor”, naglasi je Tubin reagujući na konferenciju za novinare koju je prethodno održao Sovilj.

Direktor “Kozarskog vjesnika” Zoran Sovilj izjavio je danas da su u poslednje vrijeme počeli napadi na njega kao direktora medija i na sam medij.

Iz Policijske uprave Prijedor rečeno je da je slučaj prijavljen policiji i da je u toku utvrđivanje navoda prijave.

Agencije