U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra se očekuje sunčano i toplo vrijeme uz malu oblačnost i dnevnu temperaturu vazduha do 23 stepena Celzijusova.

Jutro će biti sunčano sa slabim mjestimičnim mrazem, na krajnjem sjeveroistoku sa malom oblačnošću, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana će na sjeveru i u centralnim predjelima biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, na jugu sunčano i veoma toplo, a dnevna temperatura vazduha iznosiće od 13 do 19, na jugu oko 23, a u planinama od osam stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab do umjeren sjevernog i sjeverozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva, Mrakovica osam, Kalinovik devet, Gacko i Han Pijesak 11, Bihać 12, Nevesinje, Banjaluka i Gradačac 13, Bijeljina, Foča, Srbac, Bugojno, Livno i Sanski Most 14, Ribnik, Višegrad, Doboj, Trebinje i Tuzla 15, Mrkonjić Grad, Drvar, Jajce, Neum, Sarajevo i Zenica 16, Bileća, Rudo, Šipovo i Široki Brijeg 17, Grude, Mostar i Stolac 18 stepeni Celzijusovih.

SRNA/Srpskainfo