ПРИЈЕДОР, 20. МАРТА /СРНА/ - Град Приједор објавио је број телефона путем којег ће од сутра почети реализација акције "Будимо хумани" за кућну доставу намирница старијим и немоћним особама, хроничним болесницима, те лицима са инвалидитетом, трудницама и свима у стању потребе.

Grad Prijedor objavio je broj telefona putem kojeg će od sutra početi realizacija akcije “Budimo humani” za kućnu dostavu namirnica starijim i nemoćnim osobama, hroničnim bolesnicima, te licima sa invaliditetom, trudnicama i svima u stanju potrebe.

Broj 065/836-968 pri volonterskom centru Omladinskog savjeta grada Prijedora biće aktivan svakim danom od 9.00 do 12.00 časova za prijem narudžbi, osim nedjelje, a isporuka će se obavljati do 18.00 časova.

Moguće je naručiti do 15 namirnica, s tim da pojedinačna težina robe ne može biti veća od tri kilograma. Namirnice se plaćaju po dostavi, bez troškova dostave i po cijeni kao u tržnim centrima.

Vodiće se evidencija poziva kako bi se spriječila zloupotreba, naručiti se mogu hrana i osnovne životne potrepštine za higijenu, a ne mogu kozmetika, alkoholna pića i slično.

Sugestija je da budu višednevne nabavke kako se iste osobe ne bi javljale svakog dana. Akcija će trajati dok traje aktuelna epidemiološka situacija.

SRNA/Srpskainfo