Zbog fizičkog napada na radnika obezbjeđenja Beme priveden je Ivan Begić, predsjednik mladih PDP-a.

Kako je ATV ranije pisala Policijska uprava Banjaluka primila je prijavu radnika obezbjeđenja banjalučke Fabrike obuće “Bema” da je napadnut ispred ove fabrike.

– Oko 14.55 časova u PS B.Luka Obilićevo prijavio je V.D. iz Karanovca, Banja Luka, da je fizički napadnut od strane jednog NN lica, u blizini tvornice obuće “Bema” u ul. Vojvode Pere Krece. Policijski službenici su na licu mjesta zatekli prijavitelja, Draška Stanivukovića, Ivana Begića i Nikoliju Mušić, svi iz Banjaluke.

Foto: RTRS

Foto: RTRS

V.D. je izjavio da je uočio NN lica kako putem telefona snimaju radnike fabrike “Bema”, prilikom odlaska s posla, prišao im i pitao iz kog razloga snimaju i rekao da to nije dozvoljeno, a zatim je došlo do verbalne rasprave između njega i Begića, koji mu je otvorenom pesnicom zadao udarac u predjelu glave, nanijevši mu povrede i u predjelu oka u vidu hematoma i ogrebotinu u predjelu nosa, saznaje ATV.

Pripadnici Službe hitne medicinske pomoći Banja Luka su V.D. prevezli u njihove prostorije, te je on stavio Prijedlog za krivično gonjenje za krivično djelo – tjelesna povreda.

"Briga" o radnicima Stanivukovića i BegićaOvo je djelo sramnog poslanika, Draška Stanivukovića i kliconoše Ivana Begića. Sram da ih bude!

Posted by Marinko Umičević – Oficijalna Stranica on Utorak, 24. March 2020.

ATV/RTRS