Đorđe David izašao je iz bolnice nakon lavovske borbe sa koronavirusom. Roker je lečenje napustio sa zaštitnom maskom na licu, kao i sa rukavicama na rukama.

Podsetimo, on je 26. marta na svom Instagramu podelio s javnošću rezultate testa, čim je saznao da je pozitivan na koronu. Mučio ga je jak kašalj i temperatura, a u obraćanju za jednu televiziju teško je disao dok je govorio. Nebrojeno puta je ponovio svima da se čuvaju i ostanu kod kuće.

“Ovako… Upala pluća, stravično kašljanje”, grabio se za vazuh roker govoreći za Prvu televiziju: “Temperatura tu i tamo… šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar… onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negde svesni da to stvarno može da se desi svakom… Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem… ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve prijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu, svoje kolege iz žirija iz ‘Zvezda Granda’, Popoviću hvala ti. Preživeću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće”, zaključio je Đorđe David tada, takođe pod zaštitnom maskom.

FOTO: ATA IMAGES

“Nažalost… potvrđeno mi je upravo da imam Covid-19! Ne kapiram… Očajan sam. Virus će da prođe, ali… Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi… čuvajte se. Molim vas!”, napisao je tada on.

Roker se često oglašavao sa odeljenja pulmologije Kliničkog centra Srbije, gde je i ležao. On je obaveštavao sve kako mu protiču dani u bolnici, te kako napreduje što se oporavka tiče.

Kurir.rs