OVAN

Pitanja, nedoumice ili pak greške iz prethodnog perioda danas mogu izaći na dnevni red. Ove poslednje vam mogu čak napraviti kratkotrajnu zbrku i nesigurnost. Danas će vaš partner pokrenuti neke razgovore i želeti sa vama da popriča o situacijama koje ga muče u vašem odnosu.

BIK

Možda i nije baš pravo vreme za donošenje nekih bitnih odluka. Dajte sebi dovoljno vremena da razmislite o svojim potezima. Ako je moguće, ostavite odluku za neki drugi dan. U emotivnom segmentu – smatrate da sa partnerom ne razgovarate o bitnim stvarima.

BLIZANCI

Tokom prepodnevnih sati verovatno ćete biti razvučeni na više strana, dok će vam koncentracija biti jako slaba. Stoji mogućnost grešaka, naročito u dogovorima ili papiroloških. Emotivni partner je nešto povučeniji, zatvoren u svoje misli a vi kao da ne uspevate da mu priđete na pravi način.

RAK

Kratkotrajni problemi ili nesporazumi u dogovorima obeležiće prvi deo dana. Potrudite se da budete jasni I koncizni kada su razgovori sa poslovnim partnerima u pitanju. Velika potreba za jačim kontaktom sa osobom koju volite, ali je malo verovatno da će vaše suštinske želje biti ispunjene.

LAV

Pokušavate da drugima nametnete svoju volju, ali je teško da ćete one oko sebe uspeti da organizujete na onaj način na koji želite. Ako je moguće, pokušajte da smanjite nervozu. Želite da ispravite neke probleme u odnosima sa partnerom ili sa članovima porodice.

DEVICA

Od ranog jutra očekujte užurbanost, veliki broj poslovnih kontakata, a moguće je I da ćete neke već dogovorene stvari morati da ispravljate I menjate u poslednjem trenutku. Izuzetno vam prija komunikacija sa jednom osobom. Mnogo flertovanja I zanimljivih razgovora.

VAGA

Možda previše očekujete od nekih poslovnih dogovora ili od osoba koje su uključene u njih. Imate šta da ponudite, ali je pitanje koliko su drugi spremni da vam sada izađu u susret. U kontaktu sa voljenom osobom želite stabilnost I mogućnost da se oslonite na partnera.

ŠKORPIJA

Ovaj vam dan donosi potrebu da se istaknete, da izađete u prvi plan. Ipak, nešto teže će biti ostvariti zadovoljavajuću komunikaciju I dogovore sa poslovnim partnerima. Ostatak dana je dobar za emotivne kontakte. Raspoloženi ste I otvoreni za ljubav.

STRELAC

Pomalo ste zabrinuti I nesigurni u pravac kojim se odvijaju poslovni kontakti I dogovori koji su vam bitni. Moguće je da dođe do promena koje niste očekivali. Kratkotrajno neraspoloženje je naročito aktuelno u prepodnevnim satima. Razmišljate kako da popravite komunikaciju sa voljenom osobom.

JARAC

Opterećeni ste nekim zahtevima, koje smatrate preteranim, od strane poslovnih partnera ili saradnika. Neko pokušava da vas kritikuje, iako vi smatrate da njegove primedbe nemaju pravog osnova. Neuobičajeno jaka aktivnost od strane osobe koja vam je privlačna prema vama.

VODOLIJA

Statičniji ste nego inače, niste u nekom posebnom raspoloženju za posao, pa je moguće – naročito u prepodnevnim satima – da neke stvari propustite ili da napravite grešku. Više vam odgovara da dan provedete u kontaktu sa prijateljima, nego sa emotivnim partnerom.

RIBE

Pokušavate da pronađete način da nekim poslovnim saradnicima priđete, pokrenete ih na komunikaciju u onom pravcu u kojem vi želite. Moraćete da uložite dosta truda u ovo. Manji problem u dogovorima sa emotivnim partnerom, ali će se to brzo “ispeglati”.

Izvor: Prva.rs