Šta su vama zvezde priredile za ovaj praznični četvrtak?

OVAN

Jako naglašena energičnost, inicijativa, ali oni sa kojima danas budete dolazili u kontakt mogu vas optuživati da ste previše zahtevni. Ne shvataju da vi samo želite da neke stvari obavite što pre. Ljubavno raspoloženje se popravlja. Lako je ostvariti dobar kontakt sa voljenom osobom.

BIK

Iako neke situacije u poslovnom segmentu izgledaju dosta komplikovano, vi se trudite da rešavate probleme jedan po jedan. Imate podršku od saradnika ili najbližih kolega. Potrebno vam je više “dokaza ljubavi” od strane emotivnog partnera. Dan sa više akcije I zadovoljstva.

BLIZANCI

U toku prepodnevnih sati nemojte se truditi da dokažete nekim ljudima da nisu u pravu, jer ćete samo izgubiti vreme, a malo je verovatno da ćete ih ubediti. Bolje se posvetite svojim obavezama. Neuobičajena inicijativa suprotnog pola prema vama, što vam jako prija.

RAK

Ili ste neke stvari zaboravili, ili su pak drugi zaboravili na dogovore sa vama. U svakom slučaju, računajte na napetost u poslovnom segmentu u prepodnevnim satima. Pokušajte da smireno izlazite sa svime na kraj. Uglavnom uspevate da se uskladite sa emotivnim partnerom.

LAV

Vi i te kako dobro znate šta želite i pokušaćete da danas pokrenete neke situacije u poslovnom segmentu, ali se nemojte iznenaditi ukoliko ne budete imali pravu podršku od osoba koje su takođe uključene u ovo. Jasno vam je da partner radi neke stvari da bi vam se dodvorio i približio.

DEVICA

Svesni ste da su neki vaši postupci u poslovnom segmentu bili više nego dobri i nije vam jasno zbog čega još uvek nema pravih rezultata. Ne požurujte situacije, pustite da sve ide svojim tokom. Nemate razloga da se opterećujete u emotivnom segmentu. Partner je samo nešto nervozniji.

VAGA

Potrudite se da vaša koncentracija bude vrlo visoka tokom prepodnevnih sati, jer je i te kako moguće da će vas obaveze stisnuti sa svih strana i da nećete moći da se fokusirate na ono što je bitno. Koliko god se trudite oko jedne osobe, čini vam se da ona od vas samo traži prijateljstvo.

ŠKORPIJA

Pokušavate da radite, ali su vam misli na nekoj dvadesetoj strani. Probajte da se fokusirate na obaveze koje su vam bitne. I te kako je moguće da su vas emotivni segment i dešavanja u njemu potpuno « poremetili ». Non stop razmišljate o jednoj osobi.

STRELAC

Danas imate veliku potrebu za isticanjem, ali za ovako nešto treba da budete mudri i da odaberete pravi trenutak. Trudite se da budete koncizni u dogovorima da ne bi došlo do nesporazuma. Imate potrebu da smirite tenziju u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC

Niste zadovoljni dogovorima koje ste postigli, a moguće je da ste kod nekih čak i ostavljeni u neizvesnosti ili « na čekanju ». Najviše mrzite kada ne znate da li ste nešto konkretno uradili ili ne. Ne budite neprijatni prema osobama koje vas vole. Svoju nervozu ostavite po strani.

VODOLIJA

Mnogo toga ste dali sebi u zadatak i više je nego izvesno da ćete se u svemu ovome « pogubiti ». Ako želite da poslušate savet – fokusirajte se na jednu po jednu stavku. Današnje raspoloženje pogoduje flertovanju, razgovorima sa simpatijom ili sa voljenom osobom.

RIBE

Naglašen poslovni segment donosi vam tokom današnjeg dana neočekivani pritisak, iako ste računali da ćete vreme provesti mirno i u nekim lakšim obavezama. Napetost u odnosu sa kolegama povremeno. Potrebno vam je da sa voljenom osobom provedete više opuštenih trenutaka…

Izvor: Prva.rs