Žena iz Loznice je na svom Tviter profilu sinoć podijelila jako neobičnu priču i nije trebalo mnogo da postane jedna od najdjeljenijih u Srbiji.

Radnja se odvija napeto. Mjesto radnje Loznica, vrijeme subota negdje oko sredine policijskog časa. Ozbiljna je situacija – djeca čekaju. U odsudnom prazničnom trenutku majka pravi kardinalnu grešku! Prenosimo vam njenu priču sa Tvitera .

– Jedna lijepa priča nastala za vrijeme današnjeg policijskog časa. Kako sam inteligentno ofarbala sva jaja i nisam ostavila 12 komada za tortu, pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li da izađem 500m od kuće da pozajmim od drugarice – počinje dogodovštinu korisnica pod nadimkom Inkriminisana.

Policija je situaciju shvatila krajnje ozbiljno. Sugrađanka se našla u nesvakidašnjoj nevolji.

Foto: Twitter/screenshot

– Poslije obostranog zacenjivanja od smijeha, mog ubjeđivanja da veći problem od ovog mog trenutno ne postoji, da četvoro djece čeka tortu za Vaskrs i da sam gotova ako je ne bude, policajka mi je rekla da postoje dvije opcije – priča majka.

Opcije su joj saopštene mirno. Jedna je bila da sačeka da sve prođe, druga da sačeka nju.

Foto: Twitter/screenshot

– I carica je zaista to uradila. Otišla je do moje drugarice i donijela mi jaja za tortu – oduševljeno je napisala tviterašica.

Blic je uspio da pronađe policajku koja je pomogla svojoj sugrađanki i poslije inicijalnog dobročinstva ponovo smo prijatno iznenađeni njenom skromnošću, prenosi Blic.

– Jeste, to sam bila ja. Ali, ne bih voljela da se moje ime pominje u javnosti, samo sam htjela da pomognem. Jeste lijepa priča, ali moj posao je da pomognem, a posao je posao. Nisam to uradila za pažnju – potvrdila nam je žena i istakla da ona sama nikada ne bi pomenula to što je uradila. Naprosto – sve je njoj to u okviru službe.

Radost i iznenađenje kada se policajka pojavila na vratima sa obećanim jajima u rukama kasnije tog popodneva, možemo samo da zamislimo.

Tople praznične priče poput ove nam zasigurno ulivaju nadu u ljude oko nas u ovim nesigurnim vremenima. Treba se podsjetiti da nismo sami i da treba da vodimo računa o sebi i o drugima. Mali gest pažnje i dobre volje nekome može uljepšati dan.

Srpskainfo