????????????????????????????????????

U Prijedoru je asfaltiran dio puta od Donje Ljubije prema Miskoj Glavi dužine 750 metara, a u koji je iz gradske kase uotrošeno 70.000 KM.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Donja Ljubija, Sulejman Draganović, u ime mještana zahvalio se  lokalnoj vlasti što je konačno riješen njihov dugogodišnji problem.

– Jer ovaj put je od velikog značaja prvenstveno za ove tri mjesne zajednice Miska Glava, Šurkovac i Donja Ljubija, a svakako će dobro doći i svim putnicima namjernicima, pogotovo ovima što dolaze svake subote i nedjelje vikendom u crkvu u Šurkovac. Ipak dolaze ljudi iz raznih država i bilo je sramota gledati onakav put kakav je bio prije ovoga, ovo je sada odlično, ja se zahvaljujem još jednom – istakao je Draganović.

Foto:Bojana Majstorović/RAS Srbija

Završetak ovih radova na dionici Kevića brdo obišao je gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković koji je izjavio da su u sastavu najhitnijih rekonstrukcija puteva u gradu Prijedoru projektom definisane tri lokacije za koje je završen i tender.

– Nalazimo se na putu prema Šurkovcu i Miskoj Glavi gdje je početni dio puta bio veoma stradao i duže vrijeme je planiran, i evo danas smo hvala Bogu, došli na realizacju ovog projekta na zadovoljstvo svih građana koji prolaze ovim dijelom puta, ali i na zadovoljstvo svih vjernika koji dolaze iz mnogih zemalja na poklonjenje u crkvi u Šurkovcu – izjavio je Đaković.

Foto:Bojana Majstorović/RAS Srbija

On je dodao da grad finansira asfaltiranje ovog puta sa 70.000 KM i istakao da je on je bio najlošiji na potezu od Donje Ljubije do Miske Glave.

Srpskainfo