Neke ljude je jednostavno nemoguće zadovoljiti, a astrolozi tvrde da to ima veze sa znakom u kojem su rođeni i ističu tri najveća kritičara zodijaka. Možete se truditi do besvesti, ali ako imate posla s nekim od ovih horoskopskih znakova, sav trud će biti uzaludan jer su oni pravi profesionalci u pronalaženju stvari koje ne valjaju.

Blizanci

Jedan od najneodlučnijih znakova je ujedno i najbolji u kritikovanju stvari. Njihova sklonost predomišljanju je neverovatna, a upravo će zahvaljujući njoj uspeti da pronađu negativne stvari čak i tamo gde ih normalan čovek nikad ne bi pronašao.

Devica

Device su perfekcioniste, a samim time i jako sklone kritikovanju – ne samo drugih nego i sebe. Drugima će to možda delovati kao hronično nezadovoljstvo, ali Device zapravo samo pokušavaju da učine stvari savršenima.

Vodolija

Ovaj znak nije toliko sklon kritizkovanju drugih koliko voli da pronalazi greške kod sebe. Vodolije bi hteli da budu savršene u svemu što rade, a kad im to ne uspe, osećaju se kao potpuni promašaj. Za njih je samokritika vrsta terapije.

Izvor: Prva.rs