Da je kraj nedelje vidi se po nervozi koja će dominirati životima većine astro pripadnika danas!

OVAN

Em su okolnosti u poslovnom segmentu danas opterećujuće po vas, em morate da žurite zbog kratkih vremenskih rokova, što vam nikako ne odgovara. Potražite pomoć kolega, mogu vam izaći u susret. Niste opušteni u kontaktu sa voljenom osobom. Ne izazivajte neke nervozne momente.

BIK

Neke šanse se danas potpuno neočekivano mogu otvoriti kroz dogovore sa poslovnim saradnicima. Od vas se zahteva brza odluka, pa budite spremni da reagujete. Osećate se sputano u nekim okolnostima koje vam ne odgovaraju kada je vaš emotivni život u pitanju.

BLIZANCI

Jednim delom su se neke vama bitne situacije u poslovnom segmentu ubrzale, ali još uvek ne dobijate naznake da je rešenje blizu. Izgleda da ćete još neko vreme morati da budete strpljivi. Više ste otvoreni za kontakte I flertovanje sa suprotnim polom, pa očekujte zanimljivu komunikaciju.

RAK

Tokom dana ćete uspeti da dođete do rešenja za neke zastoje koje ste imali u poslovnom segmentu. Ipak, čini mi se da ćete samo delimično obaviti ono što se od vas očekuje. Sa voljenom osobom odnos je danas u potpunosti promenljiv. Možete se raspravljati oko sitnica.

LAV

Tenzija koju ste osećali u poslovnom segmentu, naročito vezana za kontakte sa saradnicima, danas se osetno smanjuje. Uglavnom uspevate da ostvarite korektne dogovore. U nekim kasnijim večernjim satima može doći do nesporazuma sa voljenom osobom.

DEVICA

Bilo bi dobro ako biste prepodne iskoristili da završite neke zahtevnije obaveze, jer vam je u tom periodu jača koncentracija i više ste fokusirani na posao. Ne odlažite ono što morate obaviti, kasnije će vam samo biti teže. U kontaktu sa suprotnim polom ste pričljivi, zabavni, duhoviti.

VAGA

Posle nekih napetih i pomalo tenzičnih momenata tokom jutarnjih sati, ulazite u jednu mirniju i stabilniju fazu. Ostatak dana je ne samo poslovno, već i emotivno vrlo dobar po vas. Možete dobiti poziv od strane osobe koja vam je privlačna i interesantna.

ŠKORPIJA

Danas ste vrlo nervozni, na granici tolerancije, ali i sopstvenih snaga, pa ćete verovatno sa teškom mukom izgurati obaveze koje imate. Možete biti dosta kritični prema onima sa kojima dolazite u kontakt. U odnosu sa partnerom stoji blago zahlađenje.

STRELAC

Tokom ovog dana vas vodi samouverenost i osećaj da ste po nekim pitanjima apsolutno u pravu. Promene koje se dešavaju, idu vam u korist. Možete malo da se opustite. Bivši emotivni partner postaje sve intenzivniji u pokušajima da obnovi komunikaciju sa vama.

JARAC

Ublažite danas svoj stav prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Osećate unutrašnju nervozu, pa možete biti netolerantni ili naporni u komunikaciji. Nemojte kritikovati druge. Odnos sa voljenom osobom može biti ispunjen lepim strastima, ako se samo malo opustite…

VODOLIJA

Nekim situacijama niste baš u potpunosti zadovoljni, ali ne možete da poreknete da generalno gledano – stvari u poslovnom segmentu dolaze na svoje mesto. Ipak, svesni ste da se oko nekih projekata morate još potruditi. Dan je ispunjen kontaktima sa mnogo ljudi. Zanimljiva dešavanja.

RIBE

Energija ovog dana vam uglavnom prija, solidno ste raspoloženi i spremni da se posvetite svojim obavezama. Sa lakoćom ćete uspostavljati kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima. Jedna osoba vam prebacuje da nemate dovoljno vremena za nju. Raščistite nesporazume.

Izvor: Prva.rs