Juče je objavljeno da je Soraja Vučelić uhapšena u Crnoj Gori – ubrzo se oglasila i rekla da je reč o “nesporazumu” – nije prvi, niti je Soraja jedina. Pa, prisjetimo se svih “nesporazuma” domaćih starleta!

Starleta Soraja Vučelić uhapšena je juče na Žabljaku! Ona je navodno počinila krivično djelo nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. Ona se ubrzo oglasila i rekla da je “samo privedena”.

Ovo nije prvi put da je Soraja završila u policijskoj stanici – prije pet godina, kao bomba je odjeknula vijest da je Soraja uhapšena “u vezi sa jednom istragom ubistva” u Tivtu, ali je ona to tada oštro demantovala.

Potom je 2017. policija “dočekala” na beogradskom aerodromu, ali ni tada nije bila uhapšena već odvedena na službeni razgovor zbog slučaja paljenja njenog džipa u Crnoj Gori.

Ovo nije prvi, vjerovatno ni posljednji put, da čitamo da je neka starleta završila u policijskoj stanici, pritvoru, na informativnom razgovoru ili iza rešetaka.

Podsjetimo se koje su sve starlete imale iskustva s pripadnicima reda i zakona.

Prije šest godina je kao bomba odjeknula vijest da je učesnica rijalitija Parovi Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, privedena u slučaju elitne prostitucije.

Nedugo nakon ovog navodnog hapšenja Mimi smo ponovo vidjeli pred kamerama rijalitija Parovi. Prije toga je objavila “saopštenje svim neukim ljudima”: “Ja nisam bila u zatvoru, već u pritvoru 48 sati koji može da se dogodi bilo kom građaninu koji i duguje račun za struju. Sa maloumnim temama i prostitucijom i kriminalom bez ikakvih dokaza ne povezujte me”-

Prošle godine njeno ime je ponovo osvanulo u medijima zbog nasilja u porodici – Mimi se navodno potukla s bratom, zbog čega su oboje završili u stanici policije.

Sada, manje dramatično privođenje Tijana iPhone.

Ona je prošle godine napravila manji incident, kada se “neprimjereno ponašala” na Novom Beogradu zbog čega ju je policajka koja se zatekla na licu mjesta “zamolila da se smiri”. Nije se smirila, pa joj je određen pritvor od 24 sata.

Sada hapšenje koje je šokiralo Srbiju i završilo na svim TV stanicama uz dramatične snimke “zapljenjene robe”.

Učesnica Parova i pjevačica Ema Lapin, nalazi se na izdržavanju zatvorske kazne u trajanju od četiri godine, jer je policija u njenom stanu 2017. godine pronašla šest kilograma marihuane. Na televiziji su emitovani snimci policije u kojem se prikazuju paketići, vaga za mjerenje, novac.

Sada, njena rijaliti kolegica koja je izjavila da se bavi prostitucijom na televiziji s nacionalnom frekvencijom, a potom porekla da je tako nešto izjavila Maca Diskrecija.

Nekadašnja učesnica rijalitija Parovi i Farma je prije tri godine privedena zbog pokušaja ucjene audio snimkom, u kojem se čuje kako dogovara odnose s nepoznatim muškarcem.

Ona je čovjeku tražila nekoliko hiljada evra da kompromitujući snimak na ugleda svjetlost dana, zbog čega je podnijeta krivična prijava po redovnom postupku za pokušaj ucjene.

Senada Nurkić je i prošle godine završila u medijima zbog navodnog hapšenja u jednom beogradskom hotelu zbog bavljenja prostitucijom, ali je ona to demantovala.

Prošle godine smo čitali i da su u Crnoj Gori uhapšene srpske starlete, i to u luksuznom hotelu u društvu čak šestorice Turaka.

Među njima je navodno bila i bivša djevojka Ace Lukasa Božana Vujinović, nekadašnja “Plejboj zečica”, što je ona demantovala.

“Ne tangiram se jer mi određene persone, po zanimanju starlete, namještaju raznorazne afere. Uživam sa drugaricom u Crnoj Gori, toliko sam se potresla da sam morala da popijem šampanjac”.

Svojih “pet minuta” s policijom imala je i Stanija Dobrojević prije pet godina, kada je napravila saobraćajni prekršaj, zbog kojeg su patrolna kola krenula za njom.

Imala sam problem sa policijom. “Zaustavili su me, a ja sam, umjesto da stanem, dodala gas. Napravila sam se blesava. Kaznu ću uredno da platim i ubuduće neću da se ponašam nesavjesno. Iako ne pijem dok vozim, policija ima običaj da me zaustavi. Interesantno im je da malo cimaju Staniju”, izjavila je tada starleta.

Izvor: mondo