Horoskop za ovu sedmicu počinjemo vrlo dinamično i zanimljivo.

Ponedeljak ćemo jedva dočekati da prionemo na posao, radne obaveze, ali i da se pozabavimo svojim zdravljem. Idealan je dan da započnemo promenu nekih svojih navika, postavimo važne projekte koje se tiču zdravlja, navika i svakodnevnice, kao i posla kojim se bavimo.

Ovo uradite odmah ujutro, jer ćemo se u naredna dva dana baviti odnosima, posebno emotivnim odnosima, bračnim partnerstvom i zajednicom. Zbog aspekta kvadrata Venere i Neptuna mnogi će se suočiti sa razočarenjima. Ukoliko ste idealizovali osobu sa kojom ste u emotivnoj vezi, najverovatnije je da ćete otkriti nešto što će vas razočarati. Mnoge neistine, laži, i tajne isplivaće na površinu.

Ovo je aspekt tajnih veza, platonskih veza, preko društvenih mreža, kao i veza na daljinu. Stoga će mnogi u ovom periodu preispitivati odnose u kojima se nalaze. Pitaće se da li je zaista vredno truda, posebno osobe u znaku i podznaku Riba, Strelčeva, Devica i Blizanci. Nakon tog početnog razočarenje neki će prihvatiti da su njihovi partneri samo ljudi koji imaju pravo na grešku te će se dogovoriti o novoj šansi koju će dati svom odnosu. Takođe, ovaj aspekt nije povoljan za kupovinu nekih praktičnih stvari jer je više verovatno da ćete tu stvar preplatiti ili da neće ispuniti vaša očekivanja.

Ukoliko kupujete umetničke predmete, donji veš ili parfeme, nešto što vam nije preko potrebno, budite svesni da je taj novac investicija u vaše zadovoljenje ili hir. U ponedeljak veče imamo aspekt konjukcije Merkura i Sunca koji može doneti važne informacije ili vesti oko nekih projekata ili dogovora koje ste započeli još u februaru. Iskoristite ovaj aspekt da donesete neku bitnu odluku, potpišete neki ugovor, plasirate ideju, knjigu ili uložite novac u poslovni poduhvat.

Utorak je dan u kojem ćete razmišljati i pričati o odnosima, i sva energija će biti uperena ka balansiranju i stabilizaciji emotivnih ili poslovnih veza. Shvatićete da ne želite da idete kroz život sami već da su vam potrebni drugi ljudi, posebno podrška emotivnog partnera. Bikovi i Vage su glavni akteri ovih dana.

Sreda je dan u kojem se atmosfera menja, i donosi niz ograničavajućih faktora u našu svakodnevnicu. Ukoliko ste čekali neki novac, možete naići na odlaganje istog, ili na poteškoće da se realizuje neki kredit ili pozajmica. Budite spremni na preokrete situacija, pojačanu emotivnost, posesivnost, ljubomoru, nedostatak bliskosti i distancu u odnosima. Pojavljivaće se okolnosti i situacije u kojima se nećete osećati podržano.

horoskop

foto: pixabay.com

četvrtak imamo pun Mesec koji će se odigrati u znaku Škorpije. Ovo je, iako jedan od najplodnijih, pun Mesec koji donosi izvesno energetsko čišćenje i razvezivanje. Pogledajte u svom životu koga i od čega se trebate odvezati, osloboditi i oprostiti. Pogledajte koji strahovi vas drže na istom mestu godinama, i otpustite ih. Vrlo je verovatno da ćete ovo osvestiti kroz neku konverzaciju sa određenim osobama, sa kojima se nećete složiti oko važnih pitanja. Ovog dana je potreban veći stepen hrabrosti da se živi iskrenije i autentičnije. Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije biće glavni akteri ovog punog Meseca.

Petak ujutro je vreme u kojem kontrolišite svoju strast i ljutnju i usmerite je i kanališite na neki konstruktivniji način. Takođe, ne budite brzopleti jer je mogućnost emotivne i fizičke povrede veća. U popodnevnim satima situacija će se promeniti i krenuti u pozitivnijem smeru posebno ukoliko obuzdate svoje ispade rano ujutro.

subotu je najbolje posvetiti svoje vreme inspiraciji, kreativnosti, miru i tišini. Prijatna tišina bez puno razgovora držaće vas u stabilnosti. Ukoliko ipak budete imali potrebu da se raspravljate nezadovoljstvo može da eskalira i donese izvesne posledice po vaše bliske odnose, posebno u večernjim časovima. Izađite iz uobičajenih obrazaca ponašanja posebno u komunikaciji sa drugima. Uradite nešto potpuno drugačije.

Nedelja je dan u kojem konačno možemo ugledati svetlo na kraju tunela. Lepi aspekti nam mogu doneti početak ostvarivanja dugoročnih planova, povoljne vesti ali i pokretanje važnih planova sa kojima ćete krenuti od nedelje. Iskoristite ovaj dan za važne kontakte, dogovore i odluke.

Izvor: Telegraf.rs