Rok pjevač Milić Vukašinović požalio se kako nema penziju i na rubu je egzistencije, ali i dalje komponuje, piše tekstove.

– Imam 70 godina, ali nisam penzioner, jer nemam penziju i moram da se borim za egzistenciju – kaže Milić Vukašinović za Novosti.

– Nisam uplaćivao doprinose, a u kafani sam za noć davao toliki bakšiš, vodeći se sloganom – ako ću da živim od penzije, bolje da umrem. I eto, nisam umro, a nemam ni penziju.

Milić nikad nije krio da je živeo rokerskim, poročnim životom i uvijek je otvoreno o tome govorio. Ženio se tri puta, ali brak sa sadašnjom suprugom Suzanom i ljubav u kojoj uživaju više od 10 godina, pomogli su mu da se riješi poroka koji bi ga, siguran je, do sad sahranili.

– Da se prije 10 godine Suzana nije pojavila u mom životu, sumnjam da bih doživio i slavio jubilarni rođendan, niti bi bilo ovog intervjua. Dok nju nisam sreo, moja mjera u piću bila je do kliničke smrti, a naša obostrana ljubav, veća od života, učinila je da se odreknem svih opijata. Već deceniju, ispunjen i zadovoljan, živim tu ljubav sa Suzanom – zakljčio je pjevač.

Izvor: Srpskainfo