raško Stanivuković neovlašteno je upao u privatni posjed preduzeća “Fruit Eco” iz Gradiške, čiji je suvlasnik Igor Dodik, sin srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika. Svoje bezobzirno ponašanje još je uz podršku svojih vjernih pratilaca i snimao. O svemu je obaviještena i policija što Stanivukovića nije omalo da hoda,slika i snima tuđe imanje. Ne samo da je uznemirao radnike, nego je i ugrozio njihovo zdravlje jer je na imanje došao bez ikakve zaštite koje su jasno propisane. Tako je jasno da ono što važi za većinu građana, za Stanivukovića ne važi, on masku ne nosi iako su njegove maske odavno pale.

“Ajde da se uslikam pored trakora”, rekao je Stanivuković.

Kako saznajemo potrčci Draška Stanivukovića posjed preduzeća “Fruit Eco” snimali su i dronom. Za takav način snimanja neophodno je odobrenje BHDCA. Da li ga je PDP-ova poslanik imao danas nije bilo moguće provjeriti.

“E Ivane, moraš se kontorlisati. Ti si taj frajer”, dodaje on.

Ono što je takođe problematicno jeste i što su Stanivukovićevi saradnici taj dron koristili i u blizini banjalučkog Aerodoroma.Ni nakon upozorenja zaposlenih Stanivuković nije želio da ode, već je u društvu Ivana Begića, predsjednika Mladih PDP-a, nastavio snimanje i uzurpaciju privatnog posjeda.

Svog vjernog slugu Begića, poznatog po tome da mu nije strano da fizički nasrne na one koje nedozvoljeno snima, lično je smirivao da fizičnim obračunom ne završi još jedno njihovo upadanje na posjed.

Ni prijetnje nisu bile strane Stanivukoviću. Svoje frustracije ovaj put liječio je na radnicima imanja.

“Neka policija dođe ja volim policiju, to su ljudi koji čuvaju Republiku Srpsku”, kazao je on.

“E moj druškane, ja imam toliko iskustav da bi se ja bojao tebe i policije, a pogotovo nr tvojih vlastodržaca možda nisam iz bliza toliko fin”.

Kako saznajemo, pravni zastupnik preduzeća “Fruit Eco” sutra će i krivično i parnično tužiti Stanivukovića i Begića zbog ometanja na privatnom posjedu, neovlašćenog snimanja, nepoštovanja epidemioloških mjera u vrijeme vanrednog stanja, kao i za neovlašćeno dizanje drona u neposrednoj blizini aerodroma.

Pravni zastupnik smatra da su Stanivuković i Begić današnjim činom pokazali očiglednu namjeru da nanesu štetu poslovnom ugledu preduzeća.U nedostatku pažnje i ideje kako pomoći u borbi sa korona virusom,Stanivuković je otišao i do zrade Vlade Republike Srpske gdje je nastavio sa svojim rijalitijem. Nakon niza nevjerovatnih postupaka Draško Stanivuković imao je opradanje.

Bez obzira što se jasno vidi da se šetkao po cijelo pojedu tvrdi da je došao tek da uruči zahvalnicu diektoru preduzeća.

I to kako je rekao da  zahvali  firmama koje su uzele javna sredstva u doba pandemije korona virusa.

Da Stanivukoviću nije jasno da je zapravo učinio niz prekršaja, pokazuje i tim što je isti scenarij najavio i za sutra Odnosno da će upasti i na imanje nekih drugih firmi koje mu se ne sviđaju i za koje misli da ima pravo na to.

Izvor: ATV