Pročitajte šta vas narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

OVAN

Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati vječno. Promijenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče kako vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posljedice.

BIK

Iako ste svjesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podijeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite.

BLIZANCI

Niste sigurni u svoje potencijale. Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i nekom inovacijom popravite svoju finansijsku situaciju. Iskoristite priliku da okupite oko sebe prijatelje koji vam mogu pomoći u svemu, pa i poslu.

RAK

Od starog bliskog prijatelja stižu interesantni poslovni predlozi. Nije pravi trenutak da razmišljate o velikim poduhvatima, sve što danas smislite, u budućnosti se neće lako ostvariti. Zbog toga, pažnju posvetite sebi i voljenoj osobi.

LAV

Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namjerama slijedi vam nagrada za uloženi trud.

DJEVICA

U previranjima koja se odigravaju oko vas vi nećete biti oštećeni. Štaviše, na kraju, kada se sve slegne, stiže vam zanimljiva ponuda. Prihvatite je jer vas ona vodi u nove aktivnosti koje će vam se dugoročno veoma isplatiti.

VAGA

Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitovali na partnera, postoji velika šansa da krizu prenesete i na svoje okruženje. Uz pomoć jednog člana porodice povratićete optimizam iako realna situacija, i dalje, nalaže veliki oprez.

ŠKORPIJA

Iščekujete promjene u čijoj ste realizaciji imali značajnu ulogu. Strpljenje vam danas nije jača strana pa su izvjesni tenzija i neraspoloženje. Neophodno je da stvari zadržite pod kontrolom i obuzdate temperament, u suprotnom vam slijede ozbiljni stresovi.

STRIJELAC

Vrijeme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, riješite do kraja. Finansijska situacija je značajno popravlja pa je pravo vrijeme da, prije nego što odete u kupovinu, očistite dugove i zaostale neplaćene račune.

JARAC

Iako odlično znate šta hoćete, i uz to imate i razrađene planove, nije povoljan trenutak za velike poduhvate. Odložite sve vrste ulaganja kao i poslovne odluke, skloni ste greškama. Pojačajte imunitet jer vam prijeti virusna infekcija.

VODOLIJA

Ne prihvatate tuđa mišljenja, čak ni po cijenu da vas vaši stavovi odvedu u velike probleme. Tokom popodneva do vas dolazi važna vijest koja bitno može uticati na ishod vaših poslovnih planova. Savladajte svoju sujetu, prihvatite savjete saradnika.

RIBE

Nemate vremena za suvišnu priču. Sva pažnja je usmjerena na radno okruženje u kom vas vreba jedna ženska osoba. Dajte sve od sebe da obaveze završite korektno, jer zbog greške koju danas napravite možete biti nerazumno strogo kažnjeni, prenosi Noizz.rs.