Narodna poslanica PDP-a u Skupštini Republike Srpske i profesorka na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci, Jelena Trivić, iako voli da morališe i poziva na red, smatra da to šta priča drugima ne važi i za nju. Tako je čitalac banjaluka.net poslao fotografiju na kojoj je Jelena Trivić nepropisno parkirala na trotoaru u jednoj od prometnijih banjalučkih ulica.

Naime, vođa PDP-ovog talasa mladih političara i profesorica na Univerzitetu u Banjaluci, koja bi mladima trebalo da posluži kao uzor, ovakvim bahatim ponašanjem ozbiljno je dovela u pitanje kredibilitet svega onog za šta se zalaže.

Nepropisnim parkiranjem, gdje je Trivićeva ličnim automobilom marke „hjundai“, čiji je zadnji kraj ostao na saobraćajnici Jug Bogdanove ulice, dok je prednjim nagazila na zelenu površinu, u potpunosti je blokiran prolaz pješacima. U nastojanjima da pronađu alternativni prolaz, mnoštvo djece i starijih morali su da hodaju veoma prometnom saobraćajnicom, čime je njihova bezbjednost ozbiljno bila ugrožena.

Ovim činom Trivićeva je još jednom pokazala da nastupi u kojima se ona predstavlja kao najbolji primjer akademske zajednice i „igranje“ prema pravilima služi samo kao dio „performansa“, dok realnost, kada se kamere ugase, postaje potpuno drugačija.

Izvor: Banjaluka.net