Virus korona je promijenio mnoge navike koje smo imali.

Ograničio nam je kretanje, samim tim i putovanja.

Ipak, svjesni i dobrih strana “karantina u svojoj zemlji”, odlučili smo se da pokrenemo izazov #iovojeSrpska i na taj način još bolje upoznamo našu Republiku Srpsku i sve njene ljepote, kažu u Demosu.

Pozivamo sve mlade, ali i one malo starije, građane Republike Srpske da nam se pridruže i da svijetu pokažemo sva prirodna bogatstva i ljepote kojima raspolažemo.

“Na pokretanje ove kampanje smo se odlučili jer smo uvidjeli da jako veliki broj ljudi naše generacije jako malo poznaje Republiku Srpsku i sva prelijepa mjesta kojima raspolažemo. Кako i sami provodimo mnogo vremena na društvenim mrežama odlučili smo se da ih iskoristimo kao alat pomoću kog ćemo našim prijateljima i pratiocima pokazati sva ta mjesta na kojima smo bili i tako ih inspirisati da ih i oni obiđu”, izjavio je predsjednik Organizacije mladih Demosa Republike Srpske Nikola Ćopić.

“Iskoristiću priliku da pozovem sve građane Republike Srpske da nam se pridruže i da uz hešteg #iovojesrpska pokažemo sve ljepote naše zemlje”, dodao je Ćopić.

prijedor24h