Vikendica koja je bila meta operativne akcije “Kristal”, vlasništvo je člana PDP-a, koji je bio i načelnik jedne od službi u Gradu Bijeljina, saznaje ATV.

Podsjećamo, Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Policijska uprava Bijeljina, u okviru operativne akcije “Kristal”, u mjestu Suvo Polje izvršili su pretres i hapšenje nekoliko lica u vikend kući, vlasništvo Milisava Tomića, saznaje Srna.

Prema saznanjima Srne, uhapšeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Policija je tada, kako je ekskluzivno saznao ATV, pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, 9 komada medicinskih droga, 9 pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 konvertibilnih maraka u raznim valutama.

Izvor: ATV