Rudar iz Prijedora održao je danas Skupštinu na kojoj su izglasani prijedlozi za predstojeće izbore koji slijede na svim fudbalskim nivoima Republike Srpske, ali i Bosne i Hercegovine na kraju godine.

Nakon što je Skupština usvojila zapisnik sa prethodne skupštine, uslijedio je izbor kandidata za predstojeće izbore od strane FK Rudar Prijedor.

Izabrani su: Ognjen Hrnjak (Delegat za skupštinu GFS Prijedor), Boris Srdić (Delegat za UO GFS Prijedor), Vladimir Stakić ( Predsjednik GFS Prijedor), Vladimir Stakić (Delegat za PFS Prijedor), Saša Stević (Upravni odbor PFS Prijedor), Ognjen Hrnjak (Predsjednik PFS Prijedor), Goran Velaula (Delegat za Skupštinu FSRS), Mladen Zgonjanin (zamjenski član), Dalibor Majkić (Izvršni odbor FSRS), Nikola Gavranović (Skupština N/FS BIH), Miran Kolar (zamjenski član), Stanko Vujković i Mladen Jelača (Izvršni odbor N/FS BiH).

Jedino nije prošao prijedlog da se za predsjednika FSRS kandiduje Ranko Vučković.

Skupštini FK Rudar Prijedor prisustvovalo je 25 od 32 člana, a koju čine tri glavna sponzora Grad PRijedor, RŽR Ljubija i Arcelor Mittal.

Izvor: SportDC