Tijana Maksimović (28), odnosno Tijana Ajfon, koja je uhapšena u akciji policije za podvođene i prostituciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe u Republiku Srpsku sa još tri djevojke, vodeći ih na masovne orgije sa 26 muškaraca, odavno je poznata u krugovima takozvane “turbo prostitucije”.

Turbo prostitucija – za razliku od elitne prostitucije u kojoj se obrću mnogo veće sume, ali i u kojoj je i diskrecija mnogo veća – obuhvata balkansku kombinaciju starleta i zvjezdica “u pokušaju”, eksponiranih po tabloidima i rijaliti TV sadržajima, sa mušterijama u vidu novokomponovanih bogataša i likova sa one strane zakona, koji vole da eksponiraju svoju novostečenu moć i imetak, ali i da se hvale “trofejima”.

Tijana Ajfon usluge naplaćuje po formiranom cjenovniku, a za stalne mušterije daje i popust.

Kako mediji saznaju od upućenih u ovaj ilegalni biznis, Tijana Ajfon za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć oko 500. To je osnovni cjenovnik koji se mijenja u odnosu na to da li je posao van granica Srbije, da li u njemu učestvuje više djevojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalne mušterije i koliko su “zahtjevne”.

Izvor: Alo