Privrednik Rodoljub Drašković danas je demantovao Mirka Šarovića koji ga je svrstao u opozicione redove i poručio i njemu i Nebojši Vukanoviću da mu ne pada na pamet da prilazi opozicionom bloku jer se po idejama i razmišljanjima potpuno razlikuje od njih.

“Ja vodim Narodni pokret Hercegovine koji se razlikuje po svom shvatanju društvene stvarnosti i od pozicije i opozicije i to podrazumijeva da nema nikakve koalicije”, rekao je Drašković Herceg televiziji.

On je dodao da je ušao u politiku kako bi bio lider i obezbijedio narodu bolje uslove za život i rad i da ne namjerava da se prikloni nikom niti da se bori za interese opozicije.

“Ja sa narodom idem da obezbjedim narodu bolji život u Hercegovini, da vraćam mladost u Hercegovinu, da nastavim izgradnju Hercegovine i da obezbijedim trajno bolji život na ovim prostorima”, kazao je Drašković.

Objasnio je da on ne može da bude kandidat jer on lično vodi Hercegovački narodni pokret-Rodoljub Drašković.

Dodao je da neće biti nikakve trgovine i da ima dosta mladih i kvalitetnih ljudi koji hoće da se priključe Pokretu za Hercegovinu u kome su prepoznali prave vrijednosti.

Na taj način jasno je stavio do znanja i Šaroviću i Vukanoviću da na njega i njegovu infrastrukturu, ugled i kapital ove jeseni ne mogu da računaju.

Izvor: ATV