Zvezde će ovoga ponedeljka mučiti pripadnike raznih horoskopskih znakova, ali neki će ipak na kraju uspeti da uspostave dobar balans.

OVAN

Prilično nedefinisano raspoloženje tokom celog dana. S jedne strane – dosta ste nervozni, s druge – osećate veliku nesigurnost i ne znate na koji način da se postavite u nekim poslovnim situacijama. Imaćete dobar odnos sa voljenom osobom.

BIK

Velika količina obaveza, a neke od njih zaista ne mogu da čekaju. Svesni ste da biste trebali da prionete na posao, ali jednostavno – u ovom momentu nemate ni snage ni volje za tako nešto. Jače aktivnosti u popodnevnim satima. Prepustite partneru više inicijative.

BLIZANCI

Vaše raspoloženje je prilično dobro, i pored toga što vas čeka gomila nezavršenih obaveza. Napravićete selekciju i odraditi samo ono što je zaista neophodno. Ne želite da trošite svoje vreme na sve. Emotivno – osećate se dobro i raspoloženo, iako je odnos sa partnerom malo zategnut.

RAK

Šta god da danas pokušavate da pokrenete ili ugovorite – nemojte žuriti I biti impulsivni. Nemate prave sagovornike trenutno, pa je možda bolje da se povučete i usmerite na redovne obaveze. Preteranom brižnošću pomalo pritiskate voljenu osobu.

LAV

Šta god da danas pokrenete, budite sigurni da ćete morati da se zadovoljite polovičnim uspehom. Ispada kao da ništa ne možete odraditi u potpunosti. Kontakti sa suprotnim polom donose vam veliku aktivnost, naročito u večernjim satima. Mogućnost flertovanja.

DEVICA

Niste nezadovoljni svojim učinkom na nekom poslovnom projektu, pa vam nije jasno zbog čega se realizacija odugovlači. Nervozni ste zbog odlaganja nekih isplata. U komunikaciji sa emotivnim partnerom bićete nežni, ali pomalo posesivni.

VAGA

Nemojte danas neke situacije ili kontakte u poslovnom segmentu shvatati drastično. Nervozni ste i napeti, ne potencirajte na raspravama da stvari ne bi otišle u nekom neželjenom pravcu. Popodne je bolje po vas. Blago vas nervira nepažnja partnera prema vama.

ŠKORPIJA

Smatrate da ste potpuno korektni prema saradnicima sa kojima dolazite u kontakt i nije vam jasno zbog čega su njihove kritike prema vama. Ne shvatajte stvari previše lično. Imate određenu zadršku kada je odnos sa emotivnim partnerom u pitanju. Nešto vam smeta, a ni sami ne znate šta tačno.

STRELAC

Računali ste da ćete jednu veću obavezu uspeti da završite tokom današnjeg dana, međutim – ispada da će ona biti prolongirana. Neke okolnosti su se promenile i trenutno vas zablokirale. Možete biti zbunjeni ponašanjem emotivnog partnera. Imate osećaj da vam neke stvari prećutkuje.

JARAC

Niste sigurni koliko možete da se oslonite na saradnike. Dosta toga vam se mota po glavi, pokušavate da napravite dobar plan za naredni period, ali to ide traljavo. Emotivni partner se ponaša dosta dominantno i posesivno i prosto ne možete da ga prepoznate.

VODOLIJA

Jasno vam je da neki ljudi nisu spremni da ispoštuju svoja obećanja ili dogovore sa vama i jako se nervirate zbog toga. Spustite malo loptu, moguće je da će se okolnosti promeniti u skorijem roku. Suviše lako reagujete na ono što smatrate provokacijom od strane emotivnog partnera.

RIBE

Sve ono što ste planirali za ovaj ponedeljak, kao da je palo u vodu. Ispada da nemate podršku osoba koje su vam bitne da biste završili obavezu ili poslovni projekat. Možete osećati nesigurnost kada su emotivni odnosi u pitanju. U suštini – samo vam je potrebno više vremena sa voljenom osobom.

Izvor: Prva.rs