Svjetski prvak i reprezentativac Srbije u džudou iz Istočnog Sarajeva Nemanja Majdov istakao je da je iznenađen hajkom koju pojedinci vode protiv vlasnika Tehničkog remonta Bratunac Slavena Ristića.
Majdov je naglasio da je iznenađen pokušajem Ristićeve diskvalifikacije zato što je on veliki čovjek i humanista koji nesebično pomaže mnogima kojima je pomoć potrebna.

“Takvog čovjeka i uspješnog biznismena treba poštovati i treba da budemo srećni što radi i otvara fabrike u Republici Srpskoj, gdje je zaposlio veliki broj ljudi od demobilisanih boraca, ratnih-vojnih invalida i onih kojima je posao bio najpotrebniji. On je zaista jedan od uglednih i dokazanih humanista i patriota u Republici Srpskoj”, istakao je Majdov.

Ovaj osvajač brojnih medalja na svjetskim takmičenjima rekao je da Ristić sve što radi – radi u interesu Republike Srpske i njenog naroda.

Majdov je dodao da se i njegovo ime nalazi na spisku onih koje je Ristić pomagao na putu do svjetskog uspjeha i kao član tima “Majdov” za Olimpijske igre.

“Za sve što je čini za Republiku Srpsku i ljude u njoj treba da mu budemo zahvalni jer je riječ o poštenom čovjeku, čiju patriotsku i humanu stranu, koju je bezbroj puta pokazao, ne može niko osporiti”, zaključio je Majdov.

Izvor: Agencije