Svojim razmaženim ponašanjem i iskaljivanjem besa izluđuju partnere!

Veza sa razmaženom osobom nije laka. Čak i da se zabavljate godinama i partner vas poznaje u srž, teško je koračati u životu sa osobom koja stalno tera po svom, kontroliše vas, menja raspoloženja i iskaljuje bes dok trepnete.

Bilo da ste se ovde prepoznali sebe ili svog partnera, pokušajte zajedno da korigujete ove mane kako bi vaša veza opstala.

Rak

Reč je o emotivnom znaku koji burno reaguje ako oseti da ne dobija potrebnu pažnju. Može da trpi sve dok se ne umori, a zatim počinje da odguruje partnera, što ih može zbuniti i učiniti nesigurnim. Rak je toliko osetljiv da je teško reći šta ih je na prvom mestu podstaklo i šta im je potrebno da se smire.

Škorpija

Škorpija je povređena kad je neko ne tretira onako kako želi. Možda će postati ogorčena, ali ne želi da objasni zašto nije zadovoljna ponašanjem svog partnera. Takođe, može da iskali svoje frustracije na partneru. Ako partner učini nešto što Škorpija ne voli, ovaj horoskopski znak je spreman da raskine pre nego što čuje razloge ili drugu stranu. Zahtevaće stvari od partnera koje on nije u mogućnosti da ispuni.

Ovan

Reč je o impulsivnom horoskopskom znaku koji zna u afektu da kaže i najružnije stvari partneru. Nakon toga će osećati grižnu savesti, ali tada je već prekasno da  izbriše posledice svojih postupaka. Ovan zna da bude tvrdoglav, a kada nije po njihovom, lako se naljuti. Osetljivi su prema svojim osećajima, pa tako zaborave na osećanja partnera.

Blizanci

Blizancima možete lako dosaditi. Postaju nestrpljivi i isfrustrirani ako shvate da partneru treba previše vremena da odgovori na ono što su tražili od njega. Ako imaju problema u vezi, Blizanci lako mogu da optuže partnera da se ne trudi dovoljno. Takođe, žaliće se i odnositi prema partneru kao prema detetu kako bi njim manipulisali.

Bik

Kada je Bik frustriran tada može da napravi scenu u javnosti, a zatim ode od partnera ne pokušavajući da pronađe rešenje. Kada partner optuži Bika da je neosetljiv ili da deluje bizarno, odmah će optužiti partnera za takvo svoje ponašanje. Postoje slučajevi kada njihov partner pokušava da pokaže svoja osećanja, ali ih Bik odbacuje. Oni veruju da su uvek u pravu, a ako se njihov partner ne slaže s njima, onda očigledno greši.

Ribe

Kad ne dobiju ono što žele, ponašaju se kao žrtva. To ipak ne uspeva uvek i može samo da pogorša stvari. Kada se uznemire znaju da naprave buku, zalupe vratima, udaraju po zidovima ili glasno plaču kako bi partneru pokazal koliko su povređeni. Ponekad mogu da odbiju i seks samo da dobiju ono što žele, ili prestanu da ulagžu u svoj izgled kako bi obavestile partnera da se ne osećaju cenjenim, piše YourTango, prenosi 24sata.hr.