Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldmeokrata (SNSD) Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću, SNS i njihovoj listi “Za našu decu” briljantnu pobjedu na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima održanim u Srbiji.

– Uvjeren sam da Republika Srbija nastavlja putem napretka i razvoja u sigurnu budućnost na čelu sa Vama i Srpskom naprednom strankom. Do sada nezabilježena podrška naroda Srbije dokazuje da građani podržavaju politike koje vodite posljednjih godina, a koje se odnose, prije svega, na ekonomski prosperitet zemlje – istakao je Dodik u čestitki.

Lider SNSD naglasio je da je ponosan na činjenicu da su i građani Republike Srpske, a koji imaju pravo glasa u Republici Srbiji, svoju podršaku dali Aleksandru Vučiću i SNS, saopšteno je iz SNSD.

– Povezanost Srpske i Srbije nikada nije dolazila u pitanje, ali sada su naši bratski odnosi na samom vrhuncu, kako i zaslužuju dvije srpske zemlje. Sa nadom u još bolje i zajedničko sutra, dragi prijatelju, Aleksandre Vučiću, u ime Saveza nezavisnih socijaldemokrata i u svoje ime, najsrdačnije čestitam Vama, Srpskoj naprednoj stranci i listi Aleksandar Vučić – “Za našu decu – naglašava se u čestitki predsjednika SNSD Milorada Dodika.

Izvor: SRNA/Srpskainfo