Ružne scene viđene su danas na ulazu u Konjicu gdje su prvo desetine gajbi kisele vode ispale iz kamiona, a onda je došlo i do verbalnog sukoba jednog vozača i policajaca koji su se tu zatekli.

Naime, neimenovani vozač snimao je svoj prilazak mjestu nezgode kada je naišao na policajce koji su mu, prema njihovim riječima, signalizirali da uspori zbog neuslovnog puta.

Međutim, vozač je u jednom trenutku zaustavio vozilo te se obratio policajcu kojeg je optužio da mu je prilikom signalizacije uputio i psovke.

Nakon kraće rasprave policajac je, kao što se može vidjeti na videu, pljunuo prema vozaču i otišao svojim putem, prenosi Klix.

Bijesni vozač je potom drugom policajcu zaprijetio da će cijeli slučaj prijaviti, a onda je napustio mjesto događaja i zaustavio snimanje.

Cijeli incident je snimljen i upozoravamo da se na njemu mogu čuti vulgarne psovke.

Inače, na magistralnom putu M-17 na ulazu u Konjic jutros se dogodila nezgoda tako što je iz kamiona ispalo više gajbi kisele vode zbog čega je saobraćaj na dionici Sarajevo – Mostar bio privremeno obustavljen.

Nezgoda se dogodila jutros oko 9 sati, a na svu sreću povrijeđenih nije bilo. Veoma brzo vozač i druge osobe koje su se pronašle u blizini uzele su metle u ruke s ciljem da očiste magistralnu cestu od stakla kako bi se što prije uspostavilo odvijanje saobraćaja.

Izvor: SRNA/Srpskainfo