Šta očekuje znakove horoskopa za vikend koji je pred nama.

Ovan

Ovaj vikend ćete razmišljati o finansijama. Možete biti pozvani na lep ručak ili večeru u kojoj ćete uživati. Dobićete predlog ili pomoć od nekoga kako na pravi način da uložite novac i realizujete svoje planove. Pripazite se urinarnih infekcija.

Bik

Vi ćete ovaj vikend provesti u krugu porodice. Posetićete rodbinu ili će ona doći kod vas, a sa njima ćete provesti lepe trenutke. Vaše misli su vrlo usmerene ka sledećoj nedelji, kao da očekujete neke važne pozive i događaje. Stoga iskoristite ovaj vikend sa najbližima i opustite se. Mislite više na sebe.

Blizanci

Većina vas će se pozabaviti domom. Poželećete da nešto kupite za prostor u kojem živite. Kod onih u koji u zajednici žive sa partnerom, može doći do veoma uzbudljivih trenutaka u spavaćoj sobi. Upalite stare vatre! Moguća je nervoza, ali pokušajte da savladate stres koji je proistekao iz onoga što nije do vas.

Pun Mesec

Foto: Pixabay

Rak

Evo lepog vikenda za vas. Jako ćete se lepo osećati. Moguć je odlazak na neki izlet ili put, ali ne daleko, eventualno nadomak mesta u kom živite. Mnogi će više vremena posvetiti deci, i učiniti ih srećnim. Izađite, prošetajte, prijaće vam, jer kao da ste zaboravili da ugodite sebi. Slobodni možda upoznaju nekoga ko će im ulepšati vikend.

Lav

Malo ćete biti napeti, jer su vaše misli usmerene na temu kako trenutno živite, šta treba menjati, i kako da odstranite sve što vam ne prija. Odmarajte uz neki dobar film, ugasite telefone i mejlove i pokušajte da radite sve što vam prija.

Devica

Ovaj vikend izađite, budite viđeni. Razmišljate o planovima koji su pred vama. Neki će dobiti dobru ponudu za jedan lep projekat. Od toga eto vama dobiti. Zauzeti vikend treba da provedu sa partnerom. A neki će baš sada dobiti ponudu za život u dvoje.

Izvor: Telegraf