Prema nalazu oftamologa, Radetić ima svega 20 posto vida i ima nesnosne bolove u bubrezima, što je, kako kaže Medojević, posledica krvničkih udaraca na zemlji od strane dvojice batinaša

Magistar ekonomskih nauka Predrag Radetić brutalno je pretučen prije nekoliko dana u Budvi. Iako nije pružao otpor, pripadnici Posebne jedinice policije šutirali su Radetića i tom prilikom mu nanijeli teške tjelesne povrede.

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević obavio je na svom FB profilu da je Radetiću oštećen vid kao i da trpi jae bolove u bubrezima.

„Peđa Radetić je brutalno pretučen u Budvi, od strane partijske milicije DPS-a“. Partijska milicija je tokom terorističkog napada na Budvu i njene mirne građane koji su protestovali protiv prekrajanja izborne volje građana, brutalno pretukla Peđu Radetića koji nije pružao nikakav otpor i koga su, dok je ležao na zemlji krvnički udarali u bubrege i sipali mu bojni otrov u spreju direktno u oči, ističe Medojević.

Prema nalazu oftamologa, Radetić ima svega 20 posto vida i ima nesnosne bolove u bubrezima, što je, kako kaže Medojević, posljedica krvničkih udaraca na zemlji od strane dvojice batinaša.

„Peđa je očigledno,  od strane DPS bio targetiran kao meta napada jer je kao i stotine hiljada drugih podržavao litije i izražavao svoje nezadovoljstvo prema namjerama satanističke sekte da otima svetinje. Uspostavio sam komunikaciju sa Peđom i na Odboru za bezbjednost i Skupštini sam javno iznio ovaj ekstremni slučaj policijske brutalnosti i protizakonite zloupotrebe milicije u odbrani vlasti i para šefova DPS, kaže Medojević.

On dodaje, da će svi koji su učestvovali u torturi nad Peđom i svim drugim građanima Budve i Crne Gore krivično odgovarati pred sudovima slobodne Crne Gore.

„Zato je zadatak svakog poštenog i odgovornog građanina Crne Gore da se pridruži OPŠTENARODNOM POKRETU ZA POMIRENJE I BUDUĆNOST i preuzme svoj dio odgovornosti za oslobođenje države i naroda od okupacije lopovske satanističke sekte DPS. Najveća opasnost po ovaj narod i državu dolazi od lopovske sekte na vlasti. Kao što je rekao Mitropolit Amfilohije“ oni brane samo vlast i pare ”Državu moramo braniti mi“, zaključio je Medojević.

Podsjetimo, Radetić je magistar ekonomskih nauka sa Šefildskog univerziteta iz Velike Britanije i britanski državljanin.

Izvor: IN4S