Srpski mediji brujali su danima hapšenju starlete Tijane Maksimović poznate javnosti kao Tijana Ajfon. Starleta je uhapšena nedavno kada je ilegalno pokušavala da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom sa još tri prijateljice. Uhapšena je u stanu sa još 35 drugih osoba kod kojih je pronađena veća količina droge i oružja.

Portal Alo.rs tvrdi da je došao je do informacija o identitetu uhapšenih djevojaka koje su zajedno sa poznatom srpskom starletom, Tijanom Ajfon, privedene pod sumnjom da su učestvovale u prostituciji. U pitanju su državljanke Srbije, a prema nezvaničnim informacijama bilo ih je ukupno četiri uz Maksimovićevu.

Sofija Gačić (27), iz Novog Sada, sa prebivalištem u Beogradu. Sofija i Tijana su inače, drugarice i često putuju zajedno. Sofija je bila u vezi sina poznatog kantautora Đorđa Balaševića. Ostale dvije su S. Petrović (32), iz Čačka, sa prebavilaštem u Beogradu i J. Denić (27), iz Niša, sa prebivalištem u Beogradu.

Podsjetimo, Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 evra) u raznim valutama.

Srpskainfo