Umešanost u kriminalne krugove, nije jedino što se pripisuje Đurišiću, on je optužen i za pokušaj ubistva Darka Pejovića, kada mu je u julu 2012. godine pucnjavom iz automatske puške naneo teške telesne povrede, nakon čega ga je sudski psihijatar za isto delo, proglasio smanjeno uračunljivim.

Ranko Đurišić, nesuđeni kandidat za predsednika Crne Gore, uslikan je sinoć na protestima u Beogradu, a nikome nije jasno odakle i sa kojim ciljem se on pojavio da podrži demonstrante u paljenju Beograda.

Ranko Đurišić je Milov čovek od poverenja, koji se preko “Stranke biroa nerada” kandidovao za predsedničke izbore 2018. godine, ali je ubrzo odustao i pozvao svoje pristalice da svoj glas daju Milu Đukanoviću.

Okosnica njegove kampanje bilo je obećanje “teškog nerada”.

Đurišić se u Crnoj Gori tretira kao bezbednosno interesantna osoba, policija ga često privodi, pretresa mu automobil i stan.

Ranko Đurišić na protestima u Beogradu

On je ranije naveo da ga policija proverava svaki put kada iz Srbije uđe u Crnu Goru, oduzimajući mu automobile. Kazao je i da sumnja da mu podmeću zbog građanskih protesta koje je podržao, ali i da pokušavaju da ga isteraju iz Crne Gore.

Umešanost u kriminalne krugove, nije jedino što se pripisuje Đurišiću, on je optužen i za pokušaj ubistva Darka Pejovića, kada mu je u julu 2012. godine pucnjavom iz automatske puške naneo teške telesne povrede, nakon čega ga je sudski psihijatar za isto delo, proglasio smanjeno uračunljivim.

Izvor: ALO