Folk zvijezda Ceca Ražnatović oglasila se povodom protesta koji se već četiri dana održavaju u Beogradu, ali i drugim gradovima u Srbiji.

Ceca je, naime, objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je pripadniku policije pružena medicinska pomoć, te uz pomenutu sliku iznijela svoje mišljenje, piše Blic.

Ona je navela da ne opravdava nijedan vid nasilja, kao i da smatra da narod treba da se ujedini.

– Nisu ovo dvije Srbije! Ovo je jedna jedina, naša Srbija. Ubija nas korona, užasava nas nasilje, šokirani smo rušenjima, sramne fotografije iz naše lijepe zemlje odlaze u svijet! Kamenom na pendrek, pendrekom na kamen – ne smijemo da dozvolimo! Zaboravljamo da moramo da čuvamo i druge i sebe od korone, ali očigledno i od nas samih! Pomozimo sami sebi! Ne ruši svoj grad – sramota! Pojedinci ne napadajte novinare i policiju – sramota! Pojedinci ne brukajte uniformu – sramota! Ne povređuj druge – sramota! Svako mora da ima pravo na svoje mišljenje, a da ne bude ugrožen! Budimo dostojanstveni i u neslaganju, neka nas dragi Bog sačuva! Živjela Srbija! – napisala je Ceca na svom Instagram profilu.

Izvor: Srpskainfo