Neverovatna scena viđena ja na fudbalskom terenu u Rumuniji.

Utakmica između drugoligaša Petrolula i Rapida dugo će se prepričavati!

Tri penala i dva igrača više nisu pomogli Petrolulu da dođe do pobede (0:0). Verovali ili ne, domaći tim je tri puta izvodio jedan penal i sva tri puta igrači su bili neuspešni!

Naime, u drugom delu meča sudija je dosudio penal za Petrolul, ali golman Popa je uspeo da odbrani taj udarac. Međutim, sudija je procenio da je mladi čuvar mreže napustio liniju ranije i odlučio je da ponovi kazneni udarac. Petrolul je promenio izvođača, ali ni to nije pomoglo, ponovo je Popa bio uspešniji i krenulo je slavlje gostujućih igrača.  Ali nije dugo trajalo… Usledio je novi šok! Sudija ponovo odlučje da ponovi izvođenje penala.

Golmanu Rapida je u tom momentu “pukao film”… Nije mogao da iskotroliše emocije, vrištao je od besa, mlatarao rukama, uputio par kritika sudiji i zbog svog ponašanja dobio je crveni karton.

U igru je odmah ušao mladi golamn Tataru. Usledilo je treće izvođenje penala i novi promašaj, lopta je završila daleko iznad prečke.

Rapid je uspeo da izvuče bod na ovom meču, iako je utakmicu završio da dva igrača manje. U 28. minutu meča isključen je Lazar, a u 65. ostali su i bez Pope.

Izvor: Kurir sport