Horoskopski znakovi mogu puno toga da otkriju o nečijem karakteru, pa ne čudi da se mnogi muškarci okreću proučavanju horoskopa u pokušaju da odrede koliko se podudaraju sa svojom partnerkom.

Biranje životnog partnera nije nimalo jednostavno, a svaki od horoskopskih znakova ima svoje mane i vrline. Ipak postoji nekoliko njih koji se visoko kotiraju na ljestvici najpoželjnijih životnih partnera.

1.Rak

Kada jednom osvojite raka, ona će vas voljeti skoro bezuslovno i biće spremna čak i na kraj svijeta da ode s vama ili zbog vas. Njena osećanja su uvijek intenzivna. Ona je spremna sve da učini kako bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovek na svijetu.

Pored nje ćete živeti kao u raju, okruženi uvijek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Djeca su za nju svetinja i uvijek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. A sve što očekuje od partnera je da je mazi, pazi i bude iskren.

2.Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ratnica. Ovo je žena nevjerovatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban neko na koga može da se osloni. Ona traži jednakog sebi, pa pored nje partner neće biti samo običan čovjek, već će ona podići i njegovo samopouzdanje. Ona se i za svoju djecu bori poput lavice. Uvijek će biti tu i na oprezu. Teško onom ko pokuša da im učini ili kaže nešto ružno.

3.Jarac

Jaka i uporna ona može da osvoji svakog muškarca. Ono što bi većinu slomilo i natjeralo da odustanu, pripadnica ovog znaka će iznjeti tako nenametljivo i dostojanstveno. S njom svaki dan neosjetno partner postaje sve bolji i bolji. Ona je ta koja partnera uvijek voli i uz nju će postati čovjek vredan pažnje, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna šta od koga može da očekuje.

(B92)