Šta su vama zvijezde priredile za ovaj četvrtak?

OVAN

Neko se nudi da vam pomogne ali vi niste sigurni da li je ova osoba iskrena ili pokušava da manipuliše vama. Partner će vas danas podsetiti na obećanje koje niste ispunili. Izgovaraćete se obavezama I pokušavati da skrenete razgovor na drugu stranu.

BIK

Drugima se sviđa vaš način razmišljanja i ideje koje iznosite. Ne ustručavajte se da otvoreno porazgovarate sa nekim koga smatrate autoritetom u vašoj poslovnoj oblasti. Partner pokušava da vas podseti na dogovor koji vi uporno izbegavate.

BLIZANCI

Zanimljiva dešavanja i splet dobrih okolnosti pa će biti mnogo lakše odraditi neke dosadne obaveze. Intelektualno ste danas i više nego jaki pa iskoristite ovo vreme da rešite neki problem ili začkoljicu koja vas već duže vreme muči. Pri susretu sa nekim ko vam je simpatičan bićete duhoviti, zanimljivi.

RAK

Teško je da ćete moći da izbegnete nekog ko je uporan da danas razgovara sa vama. Ovu obavezu već izvesno vreme odlažete i da nas ćete bukvalno biti priterani uza zid. Iznenadićete se jer vam sagovornik prija mnogo više nego što ste to očekivali. Zanimljiv konakt sa simpatijom.

LAV

Od ovog dana ulazite u period kada morate više da povedete pažnju kako nastupate prema drugima. Ako se danas budete ponašali previše ambiciozno i prepotentno, naići ćete na otpor od strane okoline ili primedbu od nadređenog. Voljena osoba vam može prebaciti da se prema njoj ponašate bahato.

DEVICA

To uvek tako bude – jedan dan propustite nešto da odradite – već sledeći vam se to obije o glavu. No, nije samo to problematika. Danas vas baš ništa neće hteti – problemi sa tehnikom i dokumentacijom. Ali će zato biti interesantnih susreta sa suprotnim polom….

VAGA

Hitro, burno, užurbano. A vi ćete se u svemu ovome snalaziti kao riba u vodi. Ništa vam nije teško da uradite pa ćete biti spremni i da pripomognete osobama sa kojima radite. Komunikacija vam je danas najjače oružje, pa bi bilo dobro iskoristiti ovo na razgovor sa voljenom osobom ili simpatijom.

ŠKORPIJA

Ako ste mislili da vam je jučerašnji dan bio naporan, onda se spremite dobro I za ovaj. Nastavak priče od juče – sukobi sa saradnicima, isterivanje volje I jednih I drugih. Nema nikakve poente da svoje raspoloženje prenosite na najbliže I na ljude kojima ste dragi.

STRELAC

Dan podsticajne komunikacije i dobrih dogovora. Možete ugovoriti nešto oko čega se već izvesno vreme angažujete. Iskoristite ovo vreme da pokrenete sve ono što vas interesuje jer ste ubedljivi i možete lako da utičete na sagovornika. Taman je vreme da sa nekim ko vam je zanimljiv pojačate komunikaciju.

JARAC

Neko pokušava da svojim mišljenjem utiče na vas i da vas izbaci iz takta, ali vi to nećete dozvoliti. Svesni ste vrlo dobro šta i kako radite i nećete prihvatati tuđe sugestije. Niko vas ne može poremetiti kada ste u raspoloženju kao danas. Flertovanje.

VODOLIJA

Danas neko pokušava da vam protivureči, ali vi ne obraćate mnogo pažnje na to. Nećete dozvoliti da vam pokvare raspoloženje. A ono je danas izuzetno dobro i podsticajno. Neko vam daje naznake da bi voleo malo bolje da vas upozna, prijaće vam flertovanje.

RIBE

Dobri partnerski odnosi su ono što vam je danas najbitnije. A sve bi trebalo da funkcioniše I sa poslovnim saradnicima, ali I sa emotivnim partnerom. Bićete zadovoljni kako se odvijaju neke stvari I što uspevate da završite jedan obimniji projekat. U susretu sa voljenom osobom bićete raspoloženi.

Izvor: Prva.rs