Da li će vam više odgovarati mirna nedelja ili ste više za uzbudljiva dešavanja, pogledajte detaljnije.

OVAN

Izbegavajte danas naporne situacije I više se usmerite na ono što vam prija I što vas opušta. Najbolje bi bilo provesti vreme u nekoj emotivnijoj atmosferi sa voljenom osobom. Neće vam odgovarati gužva niti galama. Nemiri u porodici, moguće su I rasprave ili briga oko ukućana.

BIK

Dosta ste zadovoljni dešavanjima u prethodnoj nedelji. Smatrate da možete da date sebi oduška pa ćete tražiti društvo ili prijatelja ili emotivnog partnera. U toku večeri sa ovim drugim može doći do varnica zbog treće osobe koja se nameće svojim ponašanjem. Optuživaćete partnera za flertovanje.

BLIZANCI

Umorni ste od svega što se dešavalo u prethodnim danima, a čini mi se da danas imate neku društvenu obavezu na kojoj morate biti prisutni. Iako ćete se osećati povremeno kao iscđena krpa, potrudićete se da odete. Malo će vam dići raspoloženje neka poznata lica sa kojima ćete imati zanimljivu komunikaciju.

RAK

Ovaj dan vam je baš bio potreban. Dan rasterećenja, dan nekih mirnih dešavanja, kada se osećate potpuno spokojno I sigurno. Ovo je odlično vreme da se provedu neki lepi trenuci sa dragim ljudima, simpatijom, voljenom osobom. Ne dozvolite da vam bilo ko pokvari raspoloženje.

LAV

Dan kada stvari uspevaju da legnu na svoje mesto I kada vi možete više da se posvetite sebi. Problem je samo u tome što ste se u potpunosti iscrpeli I što verovatno nećete moći da odgovorite na neke zanimljive pozive I predloge za druženje, izlazak. Trenutno samo želite da se smirite, opustite.

DEVICA

Dan kada utehu I rasterećenje tražite u svakodnevnim obavezama oko kuće ili u porodičnom okruženju. Ovo je trenutno vaše mesto napajanja pozitivnom energijom I sa zadovoljstvom ćete se prepustiti ljudima koje volite I sa kojima se osećate sigurno I zaštićeno.

VAGA

Danas ste rešili da se rasteretite I sve probleme ostavite iza sebe. Postoje sitnije obaveze koje ste obećali svojim ukućanima I danas ćete se posvetiti tome. Ako izađete u večernjim satima, zagarantovan vam je dobar provod. Na žalost, pitanje je da li će partner ili simpatija uspeti da se uklope sa vama.

ŠKORPIJA

Dan kada hoćete da pobegnete I to bi zaista I bilo najbolje uraditi. Ako ste ikako u prilici izađite van grada, negde blizu vode…ili makar idite na zatvoreni bazen, na đakuzi tretman… ili sedite u kafiću blizu fontane. Potrebno je da budete blizu vode da biste sve negativnosti “sprali” sa sebe.

STRELAC

Sve ono vezano za emotivni I prijateljski segment što niste uspeli da odradite juče, prebacite I završite danas, jer postoji velika verovatnoća da vam bliski ljudi zamere što ne obraćate dovoljno pažnje na njih. Vreme provedeno sa partnerom doneće vam najbolje raspoloženje.

JARAC

Danas ste šarmantni, duhoviti, zavodljivi. Sve ovo I još mnogo više od toga “izlićete” na osobu koja vam je izuzetno draga. Ovo ne mora biti isključivo emotivni partner već neko koga jako dugo poznajete I u čijem društvu se uvek dobro provedete. Sklonite sve negativnosti od sebe.

VODOLIJA

Dan kada na miru I rasterećeni možete da završite stvari koje ste planirali. Nemojte dozvoliti da vam razmišljanje o poslovnim obavezama utiče na raspoloženje, ionako danas ne možete uraditi ništa povodom toga. Sutra je novi poslovni dan, a danas je vreme samo za vas I za ljude koje volite.

RIBE

Ako danas upadnete u razmišljanja o tome šta budućnost donosi, samo ćete pokvariti ionako krhko raspoloženje. Pokušajte da se opustite, rasteretite, da misli zaokupirate nekom lepšom stranom života. Nije vreme za crne misli, već da sa voljenom osobom zaboravite na sve.

Izvor: Prva.rs