????????????????????????????????????

Fudbaleri Rudar Prijedora odigrali su i treću kontrolnu utakmicu tokom priprema i na gostovanju su savladali Alfa Modriču sa 4:2.

Novi trener Boris Savić ima težak zadatak da do starta prvenstva Republike Srpske 8. avgusta uklopi veliki broj novih igrača koji su došli u Prijedor. Posljednji koji se priključio je Perica Ivetić, a on je već zaigrao protiv Modriče i to 60 minuta.

-Sigurno da nam je potrebno vrijeme da uklopimo nove igrače u tim i da oni prihvate ono što od njih očekujem u narednom periodu. Sad je tu stigao Perica Ivetić koji je već odigrao protiv Modriče i sigurno će nam donijeti dodatno iskustva. U tri dosadašnja meča smo primili tri gola nakon prekida i to je nešto na čemu moramo da radimo i da ispravljamo do starta takmičenja. Rivali nam u ove tri utakmice nisu stvarili pravu šansu iz igre a tri gola smo dobili nakon prekida. Na tome moramo da radimo u nastavku priprema. Nedopustivo je da primamo golove, a da u sastavu imamo pet igrača koji su visoki preko 1.90 metra- jasan je trener Boris Savić.

Rudar Prijedor će 25. jula odigrati meč protiv Borca.

Izvor: Srpskainfo