Juče je održan sastanak zajedničkog kandidata za gradonačelnika Dalibora Pavlovića sa rukovodstvom Socijalističke partije Srpske koju su činili predsjednik i narodni poslanik SPS Goran Selak, potpredsjednik i narodni poslanik Maksim Skoko, ministar porodice, omladine i sporta i član predsjedništva Socijalističke partije Srpske Sonja Davidović, narodni poslanik i generalni sekretar SPS Andrea Dorić i član predsjedništva SPS, bivši ministar rada i boračko-invalidske zaštite Milenko Savanović i povjerenik SPS za grad Prijedor Duško Miletić.

Na sastanku uz prijateljsku atmosferu dogovorena je podrška u punom kapacitetu svih struktura Socijalističke partije Srpske zajedničkom kandidatu za gradonačelnika.

Razgovarano je i o budućim aktivnostima i projektima za poboljšanje uslova života svih građana u Prijedoru, te dogovoreno zajedničko djelovanje na realizaciji projekata.

Dalibor Pavlović je izrazio veliku zahvalnost prijateljima koji su došli da podrže zajednička nastojanja, u pokušaju da se izborimo za bolji život svih građana.

prijedor24h