Šta su vama zvijezde priredile za ovu subotu?

OVAN

Verovatno je da danas niste planirali da budete aktivni u poslovnom segmentu i smoriće vas što ćete morati da posvetite svoje vreme jednoj obavezi. No, odlično je što vas ova okupiranost drži samo u prepodnevnim satima – popodne je već samo vaše, i to najviše za susrete sa nekim zanimljivim ljudima.

BIK

Našli ste pravi način da rešite jedan poslovni problem, ali je moguće da je neko od kolega morao da vam pritekne u pomoć. Ne raduje vas što ste potrošili više novca nego što ste planirali i možete na kratko biti zabrinuti zbog stanja svojih finansija. Komunikacija sa jednom osobom vam je simpatična i slatka…

BLIZANCI

Moguće je da će vam neko od kolega danas priteći u pomoć po pitanju obaveza i to u velikoj meri. Ostaćete iznenađeni, ali ne razmišljajte mnogo – zapamtite i budite spremni da uzvratite. U emotivnom segmentu odlično popodne i veče.

RAK

Okolnosti u poslovnom okruženju su danas izuzetno dobre. Kolege i vi imate savršen odnos i zajedničkim snagama ćete uspeti da privedete kraju veliku obavezu. Jučerašnji susret sa voljenom osobom vas je ostavio u velikim razmišljanjima. Vreme je da pokrenete neka pitanja.

LAV

Za vas je moguće da će ovo biti jedan od boljih dana tokom ove sedmice. Sve ono što morate da odradite obavljate bez velikih teškoća, a u isto vreme možete pokrenuti i nove poslovne priče. Faktor sreće danas radi za vas, što će biti vidljivo i u emotivnom segmentu.

DEVICA

Toliko su vam teško pale poslovne obaveze koje ste morali da završite, da čak nećete imati snage ni da se ljudski obradujete što je sve konačno gotovo. Možda imate planove za vikend, ali se trenutno osećate toliko „izduvano“ da biste najradije odložili sve i ostali kod kuće da odmarate…

VAGA

Još jedan savršen dan je pred vama. Toliko vam sve ide na ruku ovih dana da prosto ne znate šta se to dešava. Nemojte preterano razmišljati, nego hvatajte šanse – ni ovo neće večno trajati. Uživajte u novim kontaktima, jer danas može doći do značajnijeg susreta.

ŠKORPIJA

Sve ide baš onako kako ste planirali. Obavili ste važan poslovni dogovor i već vidite da je realizacija na dohvat ruke. Danas budite oprezniji sa troškovima – pare vam se lako izvlače iz ruku. Emotivno – dosta statičan dan…stvari ne funkcionišu po vašim željama…

STRELAC

Danas nemate primedbe na dešavanja u poslovnom segmentu. Uspeli ste da uklopite neke stvari i vidite da sve ide ka pravoj realizaciji. Neke zbunjujuće situacije u emotivnom segmentu će biti lako razrešiti – ispašće na kraju da ste dosta toga preuveličali.

JARAC

Razmislite danas da li vredi od drugih tražiti savete. Ovo ne znači da bi saveti bili loši, već mi se čini da vi niste spremni da ih prihvatite. U suštini, prepodnevni sati su vam dosta konfuzni i mutni – moguće je da se niste naspavali noćas…

VODOLIJA

Svi su krenuli u isto vreme da vas zovu i ispada da će vaše prisustvo biti neophodno na više strana. Budite sigurni da nećete uspeti da ostvarite pola od onoga što budete obećali, pa se snalazite kako znate i umete. Danas ćete verovatno sve pare spiskati u provodu ili kupovini.

RIBE

Čini vam se da ste okrenuli potpuno novu stranicu u poslovnom segmentu i jako vam je drago što za sada sve ide baš onako kako treba. Popodne obavezno uzmite za sebe, ali ne da biste sedeli kod kuće – već pravac u neku šetnju ili izlazak sa prijateljicama.

Izvor: Prva.rs