Mladi advokat iz Zagreba Mirna Mrčela izvela je svoje pse u šetnju oko ponoći i krenula standardnom rutom Miramarskom ulicom, kad je iz daljine čula urlike ženske osobe.

-Izađi napolje! – vikala je, kako će se kasnije ispostaviti Zorana.

Mirna je ubrzala korak i našla se na podvožnjaku, prenosi Blic.

-Ugledala sam nevjerovatan prizor – automobil koji tone usred Zagreba, nasred puta. Djevojka je vikala vozaču da izađe, ali nije vidjela da on pokušava da izađe, ali da ne može otvoriti vrata – priča Mirna.

Ona je odmah zavezala povoce svoja tri psa i krenula prema vozilu. Prošla je pored dva muškarca i pitala ih da li su zvali nadležne službe.

– Rekli su mi da ih zovu, ali da je zauzeto i da su sve raspoložive službe na terenu. Iskreno, nisam razmišljala. Skinula sam patike, gornji dio trenerke i naočare te krenula ispod podvožnjaka, kuda sam prošla već milion puta – kaže Mirna.

Zorana joj je pomogla da pređe preko ograde. Dio puta je hodala, a kada više nije mogla da dodirne tlo, zaplivala je do automobila.

– Možete li da vjerujete? Plivala sam u Miramarskoj do automobila koji tone? Kolike su šanse da se to dogodi? – u nevjerici je Mirna, piše Blic.

Srpskainfo