Odmaraju fudbaleri širom svijeta, ali bogami i žene fudbalera koje socijalne mreže bombarduju provokativnim sadržajem.

Međutim, tu su i izabranice košarkaša koje mnogo ne zaostaju od onih iz prežašnje kategorije, pa krenimo redom.

Još od početka pandemije korona virusa kada je bila zatočena u jednoj od najopasnijih država sa najviše zaraženih, u Italiji, supruga Filipa Đorđevića, Jovana, je dospjela u žižu objavljivanjem izazovnih fotografija.

Terasu na kojoj se fotografisala je sada zamijenila krevetom iz kog je objavila prilično provokativnu fotografiju na kojoj nije imala ništa od odjeće, već samo ogrnuta posteljinom:

Za razliku od Jovane Đorđević koja je udata za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, iz “tabora crno-bijelih”, odnosno bivšeg igrača Partizana, dolazi Jovana Gajić – izabranica Zorana Tošića.

Ona se domogla mora i plaže uprsko svjetskih restrikcija i ograničenja, i sa iste kačila fotografije koje su za gratko vrijeme prigrabile veliki broj “lajkova”.

Dok je Bambi Tošić u Kini gdje se prije nekoliko mjeseci preselio u ekipu Juande, Jovana je u turskom Beleku odakle je mužu poručila da joj nedostaje.

Među ženama fudbalera našla se i jedna izabranica košarkaša Nemanje Nedovića.

View this post on Instagram

fuoco nel fuoco🦓

A post shared by Mina Milutinovic (@minamilutinovic) on

Mina je na Instagramu okačila nekoliko fotografija pred odlazak na plažu i pokazala vitku, manekensku liniju u odrazu:

Sezona fotografisanja u bikinijima je u jeku kako kod domaćih, tako i stranih sportista i njihovih ljepših polovina, piše Blic.

Srpskainfo