Pune ruke posla sinoć za policijske službenike PS za bezbjednost saobraćaja PU Prijedor, jer su se u razmaku od samo 40-tak minuta na magistralnom putu Prijedor – Banjaluk  dogodile čak dvije saobraćajne nezgode.

Prva je bila u mjestu Jakupovići, a u međuvremenu se oko 21.45 časova dogodila još jedna u naselju Gornjim Orlovcima u kojoj su učestvovala tri vozila, MAN-ov kamion, kojim je upravljao Z.H. iz Cazina, passat koji je vozio R.M. i fiat za čijim je volanom bio B.K. iz Prijedora.

U ovoj nezgodi lake tjelesne povrede zadobili su vozač i suvozač u passatu, R.M. i Č.T. iz Prijedora, koji su kolima hitne pomoći, nakon što su njihovo izvlačenje iz automobila pomogli prijedorski vatrogasci, transportovani u prijedorsku bolnicu.

Tokom uviđaja jedno vrijeme je bio obustavljen i saobraćaj koji se odvijao alternativnim putnim pravcem. Na vozilima je pričinjena značajna materijlna šteta.

Nezgoda u Srednjim Jakupovićima, na magistraalnom putu Prijdor – Banjaluka dogodila se oko 21 čas. U nezgodi su učestvovali Passat kojim je upravljao D.P. iz Prijedora i Fiat Punto kojim je upravljao D.D. iz Prijedora. Lakše tjelesne povrede zadobila su oba vozača.

Izvor: infoprijedor.ba