Blizanci “postavljaju na mesto” svakog ko pokuša da manipuliše njima, Vagama predstoji zanimljiv susret…

OVAN

Na pravi način uspevate da izađete na kraj sa jednom poslovnom problematikom i unapred se radujete dobro obavljenom poslu. Voljena osoba i vi danas možete razgovarati o zajedničkim planovima za kraće putovanje. Možda već tokom ovog vikenda. Dobro raspoloženje tokom celog dana.

BIK

Napravili ste dobar plan dnevnih aktivnosti i imate nameru i da ga se pridržavate. Ovo će vam uglavnom polaziti za rukom, a ako i bude nekih sitnih promena, to se neće drastičnije odraziti na vas. Dan je dobar za kontakt sa voljenom osobom, ali i za druženje sa prijateljima ili izlazak sa simpatijom.

BLIZANCI

Pokušavate da neke situacije okrenete u svoju korist i više je nego verovatno da ćete u tome i uspeti. Ako neko bude pokušavao da manipuliše vama ili da vas uslovljava, brzo ćete mu pokazati njegovo mesto. Neko vam se sve više uvlači u misli i ne možete da se otrgnete privlačnoj snazi te osobe.

RAK

Danas uradite nešto samo za sebe. Napravite dogovor o nekom privatnom ili dodatnom posliću, aktivirajte se oko nekih svojih ličnih obaveza koje ste zapostavili. Emocije vas jako drmaju i potrebno vam je da provedete vreme i sa voljenom osobom. Prilika za to će se i ukazati u večernjim satima.

LAV

Obavezali ste se na nešto i sada žurite da to i ispunite u zadatom roku. Malo nervoze u toku dana, ali uspevate da držite situaciju pod kontrolom. Još jedna rasprava sa emotivnim partnerom koja je bukvalno od sitnice prerasla u nešto mnogo komplikovanije. Do pomirenja će danas biti teško doći.

DEVICA

Neko vas danas može usloviti u smislu da možete dobiti posao ili projekat koji vam odgovaraju, ali ćete zato imati izuzetno kratke rokove da to i završite. Budite spremni da malo požurite, ali je teško da nećete uspeti i da ostvarite ovo. Vreme je da uvedete pozitivne promene u svoje emotivne odnose.

VAGA

Dobro uspevate da se organizujete danas i moći ćete da završite neke obaveze koje su vam od najvećeg značaja. Prija vam što i drugi primećuju da se vaš odnos prema poslu znatno promenio. Danas je moguće da se susretnete sa osobom koja vam je već neko vreme simpatična.

ŠKORPIJA

Neke lakše okolnosti su pred vama i osetićete ogromnu rasterećenost. Moguće je da ste završili sa većim poslom ili projektom i sada se opuštate posle napornih trenutaka. U odnosu sa emotivnim partnerom danas će biti teško dogovoriti se oko susreta. Druga strana je suviše zauzeta obavezama.

STRELAC

Danas možete čuti dobre vesti. Informacije koje stižu su vezane za novi posao ili za vaš status u poslovnoj sredini. U svakom slučaju, imaćete razloga da budete zadovoljni. U susretu sa osobom do koje vam je stalo pokažite više takta, jer ste potpuno neodmereni u svojim izjavama.

JARAC

Ne umete da manipulišete drugima, uvek idete iskreno i otvoreno i zato će vam danas smetati kada prepoznate lukavstvo u potezima nekih ljudi koji su blizu vas. Svako ima svoje metode i načine, nije na vama da osuđujete. Budite otvoreniji prema osobi koja vam se dopada, ona čeka vaš potez.

VODOLIJA

Danas odredite ono što vam je najbitnije i ne zamarajte se usputnim distrakcijama. Potrebno je da se aktivirate i organizujete, a koncentracija je bitan činilac ovoga. Moguće je da previše očekujete od emotivnog partnera, stavite sebe na njegovu poziciju pa vidite kako to izgleda.

RIBE

Niste sebični u pomoći drugima i nikada vam nije žao da ono što znate i umete podelite sa kolegama. Danas je moguće da vas neko na ovaj način malo i iskoristi, ali daleko od toga da vi toga niste svesni. Smetaju vam neke stvari kod voljene osobe, ali to prećutkujete.

Izvor: Prva.rs