Izborna sjednica Skupštine Područnog Fudbalskog saveza Prijedor koja je bila zakazana za ponedjeljak, 10. avgusta u 18 časova u Kozarskoj Dubici nije održana zbog bojkota 10 delegata iz Gradskog FS Prijedor koji nisu došli, pa je bilo prisutno svega 13 delegata.

-Pozivi su uručeni svim gradskim i opštinskim savezima i delegatima uredno, zbog čega se svi nisu odazvali stvarno ne znam. Večeras je bilo dovoljno za rad 17 članova Skupštine, a bilo je 13 delegata. Po članu 23, stav 2 onda se sjednica Skupštine zakazuje za sledeći dan, na istom mjestu i u isto vrijeme, sa istim dnevnim redom, uz apsolutnu većina delegata. Dakle od 23 člana potrebno je prisustvo 12 delegata da bi se donijele odluke i održala Skupština – istakao je Mile Mandić, predsjednik Područnog FS Prijedor.

On je još dodao:

-Skupština će biti ponovo sazvana, uputićemo pozive za sutrašnju Skupštinu svim delegatima, a ako se ne pojave kao ni danas svi, održaćemo je sa 12 članova, ustvari sa onoliko koliko bude prisutno, a minimalno je potrebno 12. Izvršićemo kompletna imenovanja po prijedlozima svih opštinskih i gradskih saveza, a zašto nisu došli, ako ne dođu, mi ćemo imenovati kandidate, a oni neka pravdaju svoj nedolazak. Ne očekujem nešto puno nekakvih negativnosti u PFS Prijedor, sve što su predložili opštinski i gradski savezi mi ćemo razmatrati i birati, naravno bez njihovog prisustva, ako ne dođu. Nema razloga da to ne radimo.

prijedor24h